Bli med på lederseminaret 2019

Petter A. Stordalen er innleder på årets lederseminar under Grand Travel Award – som finner sted på Wallmans salonger i Mølleparken 5 i Oslo 24. januar klokken 15.30.

0

Tema: Den menneskelige faktor

Få om noen bransjer er så avhengig av menneskelig kapital og kompetanse som reiselivet. Bransjen drives frem av engasjerte enkeltindivider, personer som utgjør forskjellen i en arbeidsintensiv og sterkt konkurranseutsatt bransje. Hvordan finner man de rette menneskene, og hva skal til for å få hver enkelt av dem til å trives, og således gjøre sitt ytterste.

Vi tar debatten på lederseminaret 2019.

I panelet

 

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Petter Stordalen

Nordic Choice-eier Petter A. Stordalen – kjent for sin unike evne til å inspirere og engasjere langt utenfor Norges grenser – vil innlede om sin tilnærming til emnet, om hvordan han og hans organisasjon rekrutterer sine ansatte, og ikke minst dyrker «den menneskelige faktoren» i sin stadig voksende organisasjon.

 

 

Even Frydenberg

Toppsjefen i Scandic-kjeden startet opp i hotellbransjen i Kirkenes, der hans far drev det lokale turisthotellet. I fjor tiltrådte han som Scandics øverste leder, og har på veien fått en unik innsikt i betydningen av den enkeltes engasjement for en vellykket drift.

 

Kristin Krohn Devold

Direktøren for NHO Reiseliv har bakgrunn som generalsektretær i Den norske turistforening (DNT) og forsvarsminister – bare for å nevne noen av de store og ulike vervene hun energisk har ivaretatt. Under paneldebatten vil hun snakke om hva alt dette har tilført henne som leder – og medmenneske.

 

Jon Morten Melhus

Melhus er blant de fremste rådgivere og foredragsholdere i Norge når det gjelder betydningen av begeistring og begeistringsledelse, og hans bøker om disse temaene har solgt i nærmere 50 000 eksemplarer. Han er utdannet siviløkonom fra NHH og har blant annet hatt lederstillinger i Den Norske Opera, Radio 1, «Mot i Brøstet», Stig og Stein Idélaboratorium AS, i tillegg til erfaring som entertainer.

 

Lederseminar and Award Show registration here

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.