Best Western kjøper WorldHotels

Oppkjøpet av WorldHotels utvider Best Westerns totale tilbud ved å tilføre 300 premium- og luksushotell til porteføljen.

0

– Det finnes en enorm synergi mellom Best Western og WorldHotels. Foruten at vi nå kan tilby hotell i alle kategorier, skaper sammenslåingen store konkurransefortrinn for begge selskapene, sier David Kong, CEO i Best Western Hotels & Resorts.

– Jeg har stor respekt for WorldHotels og ser et stort potensiale. Fokus de neste månedene vil være å dra nytte av disse synergiene og samtidig jobbe for å opprettholde hvert enkelt hotells unike identitet. Geoff Andrew fortsetter som CEO for WorldHotels, noe vi er glade for, avslutter Kong.

WorldHotels kommer fortsatt til å skille seg ut med sitt personlige og individuelle tilbud, samtidig som hotellene vil dra nytte av Best Westerns ressurser slik som e-handelsplattform, partnerskap, lojalitetsprogram, salgs- og markedsføringsstøtte, globalt distribusjonsnett og inntektsoptimering.

– Best Western er et av de største og mest respekterte hotellvaremerkene i verden, sier Geoff Andrew, CEO i WorldHotels.

– Sammen styrker vi våre muligheter fremover og forbedrer WorldHotels nærvær i viktige markeder hvor Best Western allerede er sterke, fortsetter han.

Best Western i Skandinavia har hatt en positiv utvikling de siste årene. I tillegg til en rekke internasjonale priser, har Best Western i Skandinavia vokst raskt gjennom oppkjøp av bl.a. Sweden Hotels, i tillegg til flere individuelle hotell som har knyttet seg til kjeden.

– Vi ligger helt riktig i tiden, da flere og flere hotell blir konsolidert i de store hotellkjedene, samtidig som markedet etterspør noe helt annet, sier Johan Kukacka, CEO i Best Western Hotels & Resorts i Skandinavia.

– Å kunne tilby unike hotell og opplevelser i ulike segmenter er hva morgendagens reisende ønsker. Hotellene i WorldHotels er fantastiske eksempler på dette, og vi vil sørge for at hotellene beholder sine individuelle særpreg, avslutter han.

De skandinaviske hotellene som inngår i WorldHotels er:
Hotel Diplomat, Stockholm
Hotel C, Stockholm
Gothia Towers, Gøteborg
Upper House, Gøteborg
Landvetter Airport Hotel, Gøteborg
Tivoli Hotel, København
Hotel Christiania Teater, Oslo

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.