Best Western får nytt hotell i Kristiansand

Yess Hotel Kristiansand går i disse dager inn i Best Western Hotels & Resorts sin voksende hotelportefølje i Skandinavia.

0

Hotellet blir en del av merkevaren Sure Hotel Collection by Best Western.

Yess Hotell Kristiansand med sine 67 rom ligger sentralt i byens hovedgate. Hotellet, som ligger bare noen minutters gange fra buss- og togstasjonen, samt ferjeleiet – blir en del av Sure Hotel Collection by Best Western.

– Best Western passer godt til vårt hotell, ettersom vi er veldig opptatt av å beholde Yess! som et selvstendig konsept og varemerke, sier daglig leder på Yess Hotell Kristiansand, Anna Markussen, i en pressmelding.

– Samtidig ser vi verdien av å inngå i en global merkevare, og dermed kunne tilby våre gjester et attraktivt lojalitets-program, sier hun.

– Vi er glade for å kunne ønske Anna og hennes team velkommen i familien, sier Søren Nystrøm, landansvarlig for Best Western Hotels & Resorts i Norge.

– Det er ingen tvil om at dette hotellet drives ambisiøst og med utgangspunkt i en god gjesteopplevelse. Med det samme man kommer inn merker man tydelig den positive og imøtekommende atmosfæren som mange gjester roser hotellet for. Hotellet er med sin sentrale plassering og komfortable rom et opplagt valg for både firmakunder og feriereisende.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Comments are closed.