Berg-Hansen velger Entur

Berg-Hansen er først ute med å ta i bruk Enturs plattform for salg av togbilletter. Reisebyråets kunder kan nå bestille togreiser online fra alle togoperatører i Norge.

0

Berg-Hansen Reisebureau AS har inngått avtale med Entur om bruk av Enturs plattform for salg av togbilletter i hele Norge.  

– Vi er veldig stolte over at Norges største reisebyrå er den første til å velge å bygge vår nye digitale løsning for salg av togbilletter inn i sin egen løsning. Det viser at vi har levert et godt og forbrukervennlig digitalt produkt som gjør at det blir enda enklere å reise bærekraftig, sier Hanne Nettum Breivik, som er direktør for mobilitet og marked i Entur.

Ved å bruke Enturs løsning får forbrukerne enkelt oversikt over hele togtilbudet i Norge, uavhengig av operatør. Dette skal forenkle folks kjøp av billetter i tråd med at regjeringen har åpnet for konkurranse mellom ulike togselskap. Per i dag opererer både Go-Ahead, SJ Norge og Vy (tidligere NSB) i Norge. 

Entur er statlig eid og konkurransenøytralt og bygger digital infrastruktur for all kollektivtransport i Norge. Selskapet og samler inn data fra alle kollektivselskaper og lager tjenester for reiseplanlegging og billettsalg. 

– Vi har jobbet hardt og lenge for å få denne løsningen på plass. Jeg er glad for at vi lever opp til vår ambisjon om levere bærekraftige løsninger til de reisende. Selv om reisevirksomheten er redusert for mange akkurat nå, vil det å bestille tog på lik linje som fly være høyaktuelt når folk skal reise igjen. Kundene ønsker enkel bestilling av tog, sier direktør for Salg og Forretningsutvikling i Berg-Hansen, Gunnar Gunnarsen. 

Share.

About Author

Comments are closed.