Berg-Hansen styrker seg på Vestlandet

Berg-Hansen Nordvest styrker selskapet ytterligere med etablering også i Førde.

0

Berg-Hansen er et av de få store norskeide reisebyråene som er igjen. De siste årene har Berg-Hansen hatt en strategi om å forsterke seg lokalt over hele landet, en motstrøms strategi i forhold til konkurrentene som trekker seg mer og mer ut av Norge.

– Vi ser en stor verdi i å være på plass lokalt der kundene er. Nå når stadig flere organiserer reisene sine digitalt, har vi stor nytte av at noen er tilstede lokalt og kjenner kundenes behov på kroppen. Det er viktig for oss å kunne gå i direkte kundemøter, snakke med oppdragsgiveren og forstå de lokale reisebehovene. De reisende setter også pris på å snakke med noen som kjenner til deres reisevaner og ønsker, administrerende direktør for Berg-Hansen Nordvest AS, Sindre Skurtveit.

Selv om koronaen har sett en stopper for mye av reiseaktiviteten, er det fremdeles slik at noen må reise.

– Her på Vestlandet har reiseaktiviteten vært større enn det vi har sett ellers i landet. Det er først og fremst energi- og marinesektoren som bidrar til dette, forteller Skurtveit.

Det var først da Fjordane Reisebyrå bestemte seg for å legge ned at Skurtveit ønsket å gå inn i dette markedet.

– Berg-Hansen har en vekststrategi og vi ønsker å tilby våre tjenester til et større marked også på Vestlandet. Vi hadde nok ventet til etter koronaen om det ikke var for at Fjordane valgte å legge ned. Det ble et rom for oss, som vi ikke kunne la passere. Derfor er jeg også veldig glad for at vi kan ta med daglig leder i Fjordane Reisebyrå, Anne Oline F. Gullaksen, på laget. Hun kjenner markedet godt og blir med å utvikle vår posisjon her, sier Skurtveit, som også har planer om å ansette flere.

– Vi håper satsingen bærer frukter og at vi kan få med flere på laget. Dette er noe av drivkraften bak vår strategi. Vi ønsker å skape sterke lokale selskaper som kan demme opp for de reisebehov nordmenn har, samtidig som vi skaper flere lokale arbeidsplasser. På den måten gjør vi noe viktig for lokalsamfunnet – men også for Norge som helhet, der vi bidrar til skatteinntekter, sier Skurtveit.

Share.

About Author

Comments are closed.