Aviareps Nordic med garantert Covid-19 fri messe

Aviareps Nordic arrangerer Aviareps Nordic Roadshow – Meet The World den 11.-12. november 2020. I år gjennomføres arrangementet som en virtuell 3D-messe der internasjonale leverandører får møte nordiske reisearrangører.

0

Grunnet den pågående pandemien har Aviareps endret det planlagte roadshowet som skulle reist gjennom Norge, Sverige, Danmark og Finland. Aviareps Nordic har normalt vært fysisk tilstede i alle de nordiske markedene. Nå benytter de i stedet nyeste teknologi for å koble sammen den internasjonale og nordiske reisebransjen virtuelt. I Sentral-Europa har Aviareps allerede gjennomført en rekke virtuelle messer med gode resultater.

Reiseindustrien venter utålmodig på sjansen til å gjennoppbygge turismen. Gjennom denne virtuelle messen får verden og den nordiske reisebransjen sjansen til å skape nye kontakter og forretningsmuligheter for å sikre at fremtidens reiseaktivitet fortsetter.

Eventet er gratis for besøkende, og du tildeleles en tilpassbar avatar du benytter for å gå rundt i den virtuelle messen for å samhandle med andre utstillere og besøkende. Det blir lagt opp til de samme mulighetene som i virkeligheten med presentasjoner, videovisninger, en-til-en-møter, visittkortutveksling, lesing av brosjyrer og langvarige foretningskontakter. Kun baren mangler!

Dette er en mulighet for det nordiske markedet til og komme i kontakt med de fleste internasjonale flyselskapene, destinasjonene, nasjonale turistbyråene, DMCer og mer. Det er også en mulighet for å utvide sortimentet for en forhåpentligvis snart lysere tid. Interesserte henvises til https://www.aviareps.se/case/aviareps-nordic-roadshow-2020/ for mer informasjon.

Share.

About Author

Comments are closed.