Astrid Bergmål besøker Reiselivsministeren

Pål Medhus og Tom Andersson fortsetter i sitt vikariat som reiselivsminister. I denne episoden har de besøk av Virke Reiselivs Astrid Bergmål, som blant annet prater om Pakkereiseloven reisearrangørenes situasjon.

0

Astrid Bergmål, leder for Virke Reiseliv, kjemper en heroisk kamp for sine medlemsbedrifter under pandemien. Pål Medhus og Tom Andersson har invitert henne inn til Reiselivsministerens kontor, hvor praten går om utfordringene koronapandemien skaper for reiselivet generelt – og reisearrangørene spesielt.

Astrid forteller om tiltakene som er innført, hvordan de har slått ut og hva som mangler. Hun forteller om arbeidet som pågår i forbindelse med reisegaranti-utfordringene i Pakkereiseloven, om problemene hun støter på i stortings- og regjeringskorridorene og hva hun og Virke ønsker å oppnå på vegne av sine medlemsbedrifter. Klarer hun å få Regjeringen til å stå for reisegarantien på vegne av reisearrangørene som en midlertidig ordning gjennom 2021?

Dette er en episode av Reiselivsministeren du ikke vil gå glipp av!

Følg denne linken for å høre den kanskje viktigste podcasten med de vikarierende reiselivsministerene Medhus & Andersson til nå!

Share.

About Author

Comments are closed.