Årets Reisetrend-seminar

Arrangeres den 21. september på Grand Hotel på Karl Johans gate i Oslo. Digital påmelding kan gjøres her.

0

I disse tider er det vanskelig å spå hva fremtiden vil bringe. Hele verdikjeden sliter, men det finnes også lyspunkter som vi ikke skal glemme. Mye avhenger av både smitteutbredelse og ikke minst tilgang til en vaksine. Til årets Reisetrend-seminar er det invitert mange spennende foredragsholdere med gode forutsetninger for å uttale seg om utviklingen av hva som vil skje i den nærmeste fremtid.

Du får blant annet høre:

Hva tenker en internasjonal storkunde?
Mark Cuschieri er Executive Director i UBS, Styreleder i GBTA Advicory Board og har også vært styreleder ITM, den engelske organisasjonen som tilsvarer NBTA. Han er en anerkjent foredragsholder og debattant inne forretningsreiser og besitter høy kompetanse innen fagområdet. Vi spør han om hvilke grep de har gjort i UBS, og hvilke signaler han får fra andre strategiske kunder. Hva tror han om veien tilbake til “normalen”?

Status flybransjen – overleverer den?
Den norske og internasjonalt anerkjente flyanalytikeren Hans Jørgen Elnæs fra Winair er invitert for å gi siste oppdateringer på utviklingen innen flyselskap. Mange har slitt denne våren og sommeren, og med innstramninger på røde/gule land som kom etter sommeren har ikke utfordringene blitt mindre. Er det lys i mørket?

IATA – Status smittevern og fokusområder
Som interesseorganisasjon for flyselskapene skal IATA sørge for utvikling av standarder for flybransjen og ivareta deres interesser på politisk hold. Du får siste oppdatering på hvordan de ser for seg hvordan ivaretagelse av smittevern vil arte seg i forbindelse med fremtidens reiser, og hvilke hovedsaker de jobber med for å få flybransjen tilbake til “normalen”.

Widerøe flyveselskap – Med blikket rettet mot fremtiden
Du får høre Chief Strategy Officer Andreas Kolby Aks i Widerøe fortelle om utfordringene i dagens situasjon, men også om fremtiden og deres satsing på miljøvennlige el-fly.

Visjoner om hvor veien går etter Corona
Arrangøren har invitert den danske futuristen Johnny Thorsen, som er en internasjonalt anerkjent foredragsholder innen reiserelatert ny teknologi og trender som vil kunne påvirke reiseliv. Han har lang erfaring innen bransjen, og følger utviklingen tett fra California gjennom sine mange engasjement innen Startups.

Innspill og paneldebatter – Hva skal til for at vi begynner å reise igjen?
Etter et kort innlegg rundt det aktuelle temaet, settes det over til panelet for diskusjon. Panelene er satt sammen av både kunder og leverandører.

I panelene får du blant annet høre:

Nina Dalen Skaara – Reiseansvarlig i DnB
Nils-Arne Øygarden – Reiseansvarlig i NRK
Gunnar Gunnarsen – Direktør salg og Forretningsutvikling i Berg-Hansen Reisebureau
Bay Borghild Rime – Prosjektleder for Task Force Covid-19 håndtering hos Ruter
Trygve Simonsen – Adm. dir. i Hertz Bilutleie

Flere spennende paneldeltagere blir snart annonsert!

Bakketransport?
Hvor god kontroll har dere på de valg som gjøres når de reisende skal bruke bakketransport, enten det gjelder til og fra en flyplass, med toget, leiebil, taxi eller annen lokaltransport?

Overnattinger og møter
Hva er viktig å tenke på i forbindelse med dine hotellavtaler og fremtidige møtearrangement? Har du kontroll på smittevernet på dine avtalehotell?

Den nye “normalen”? Travel Management’s rolle etter Covid-19
Tror vi at det blir som før? Hvilke endringer tror panelet blir varige? Hva tror du?

Tid og sted
21. september kl.09.00 – 16.00 på Grand Hotel på Karl Johans gate i Oslo. Registrering fra kl.08.30.

Påmelding og priser
Møtet er et hybridmøte hvor du kan velge om du vil delta fysisk på Grand Hotel i Oslo, eller om du bare vil delta på web. Merk at det er et begrenset antall deltagere som kan delta fysisk pga. smittevern.

Medlemmer i NBTA
Pris kr. 750 med fysisk deltagelse med lunsj og pauseservering.
Deltagelse på web kr. 550
Meld deg på 
her.

Her er påmeldingslenke for medlemmer. 

Ikke-medlemmer i NBTA
Fysisk deltagelse inkl. pris kr. 1050
Deltagelse på web kr. 850
Meld deg på 
her.

Her er påmeldingslenke for deg som ikke er medlem.

Share.

About Author

Comments are closed.