Apollo med ny shopping-avtale

Reisende på Apollos Novair-avganger kan nå forhåndsbestille taxfree-varer, drinker, snacks og taxfree ombord gjennom Airshoppen Travel Retail.

0

Airshoppen Travel Retail, som er en del av reisekonsernet Thomas Cook Group, og reiseoperatøren Apollos flyselskap Novair, underskrev i dag en treårs kontrakt som gir passasjerene i Novairs charterfly adgang til Airshoppens mer enn 1200 varer i katalogen med tollfrie varer.

I tillegg skal Airshoppen levere tollfrie varer, drikke og et utvalg av snacks til salg om bord.

 – Vi er utrolig glade for å kunne ønske alle Apollos gjester velkommen i Airshoppen. Vi har et gjennomarbeidet konsept med mange sterke varemerker, en effektiv online shop som blir skreddersydd til Apollos gjester, sier Lars Bording, direktør i Airshoppen Travel Retail.

– Vi ser frem til et godt og langsiktig samarbeid med Airshoppen Travel Retail, som kommer med et sterkt konsept til Apollos kunder som reiser med Novair, sier Anders Fred, administrerende direktør Novair.

Om Airshoppen

Airshoppen Travel Retail er en ny divisjon i Thomas Cook Gruppen, og tilbyr flyselskaper og turoperatører forskjellige konsepter, rådgivning, marketing og service innen salg av pre-order taxfree-produkter, som drinker, snacks og duty free om bord.

Hovedkontoret ligger i Danmark og forretningen har lager i Sverige, Tyskland og England, og kan levere fra lufthavner verden over.

Om Novair

Novair er et søsterselskap til Apollo. I Aploo inngår også spesialistene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel, samt sportreisene Playitas, reisegruppen DER Touristik Nordic AB. Siden 2015 har de vært en del av det privateide, tyske koncernet REWE, med over 300 000 medarbeidere.

Novair flyr både til tradisjonelle middelhavsdestinasjoner og fjernere distrikts-destinasjoner. Novair har hele Skandinavia som hjemmemarked, og deres største avgangslufthavner er Stockholm Arlanda og Oslo Gardermoen.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.