Apollo lanserer samarbeid med Norefjell og Beitostølen

I påvente av å kunne reise utenlands igjen, fortsetter Apollo den strategiske satsningen på hjemmebane. Nå lanserer reisearrangøren et samarbeid med to av landets mest kjente skiresorts.

0

I flere år har Apollo oppfordret sine gjester til å trå ut av komfortsonen og «leve litt mer» i ferien. I år har de tatt sin egen – og næringsministerens – oppfordring om omstilling på ordet.

– I sommer lanserte vi både charterflyvninger og våre egne hotellkonsepter i Norden for første gang. Nå tar vi steget videre ved å inngå et samarbeid med fantastiske, norske høyfjellshotell – og vi kunne ikke vært mer fornøyde. Dette er førsteklasses produkter som ligger nært den norske folkesjela. Når det ikke kan bli sol og varme i vinter, skal det i hvert fall bli ski! sier Jon Engenes, salgsansvarlig i Apollo.

Nye opplevelser
Hotellene Apollo inngår samarbeid med er Norefjell Ski og Spa, Radisson Blu Mountain Resort på Beitostølen og Gjestgaarden Resort, men flere er på gang. I tillegg har de nye partnerne planlagt samarbeid om både formidling av heiskort, skreddersydde gruppeturer og aktive seniorturer.

– Vi ble svært overrasket og glade da Apollo ringte og fortalte at de ønsket å selge reiser til Beitostølen. Vi har jo alltid sett på de store turoperatørene slik som Apollo som de beste i klassen når det gjelder å selge gode opplevelser til kunder, og syns det er utrolig gøy at de klarer å tenke kreativt og være så nyskapende i tøffe tider. Nå har vi sammen utviklet nye, spennende opplevelser og program for kundene våre som vi gleder oss til å ønske velkommen når det blir grønt lys for innlandsreiser igjen, sier Atle Hovi, direktør i Beitostølen Resort AS.

Også Kenneth Larsen, daglig leder av Norefjell Ski & Spa, ser frem til det nye samarbeidet. I likhet med Hovi løfter også han frem verdien av å tenke annerledes og se på nye muligheter i disse tider.

– Dette blir en «vinn-vinn» for alle parter, og vi er stolte over å få samarbeide med et tradisjonsrikt selskap som Apollo. Vi gleder oss! sier han.

Et nordisk samarbeid
Grunnet dagens reiserestriksjoner blir det i første omgang kun nordmenn som kan booke seg inn på hotellene gjennom Apollo sine sider, men samarbeidet er nordisk. Så fort grensene åpner igjen vil også Apollo i både Sverige, Danmark og Finland kunne tilby gjestene sine ferie i den fantastiske norske fjellheimen. Reisearrangøren ser også på muligheter i de andre nordiske landene.

– Den nordiske satsningen vi gjør er ment for å vare lenge etter corona. Vårt mål har alltid vært å være en komplett reisearrangør, og at vi nå kan legge til anerkjente høyfjellshotell på hjemmebane i tillegg til tradisjonelle charterreiser, storbyreiser, treningsreiser, cruise og fotballreiser er et stort steg i en spennende retning. Vi gleder oss, fastslår Engenes.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »