Apollo lanserer nytt reisemål i Hellas

Neste sommer utvider Apollo programmet sitt med nok ett nytt, gresk reisemål: Øya Limnos, i den nordlige delen av Egeerhavet.

0

Limnos er den åttende største øya i Hellas, men føles betraktelig mindre enn sine 476 km². Her møter du nemlig ikke de store turiststrømmene, men et ekte og autentisk Hellas. I øyas hovedstad Myrina spaserer du mellom gamle herskapshus og nyter en forførende freddo eller frappé langs strandpromenaden. Smaken av Hellas, innsvøpt i en touch av eleganse.

– For oss som elsker det autentiske greske og stadig leter etter genuine reisemål hvor man virkelig både kan føle, lukte og smake at man er i Hellas, var dette ganske enkelt kjærlighet ved første blikk, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Store muligheter
I tillegg til vakkert landskap byr Limnos også på spennende severdigheter. Her finnes det flere langgrunne, fine sandstrender, og siden antallet strender er mange sammenliknet med antall besøkende er det også lett å finne seg sitt eget lille private badeparadis.

Skulle du ville fylle ferien med oppdagelsesferder og aktiviteter er også mulighetene store. Limnos huser nemlig flere arkeologiske utgravningsfelt, ruiner fra palasser, kirker og romerske teatre og historiske byer. For den aktive inviterer øyas varierte landskap til uforglemmelig turopplevelser gjennom både sletter og fjell, geologiske fenomen og varme kilder.

– For en magisk naturopplevelse bør du ta turen til Filoktitis-grotten, som ligger på Limnos østlige side. Grotten har to innganger, en fra sjøsiden og en fra land, og det sies at det var hjemmet til helten Philoctete etter at han ble forlatt alene på Limnos på vei til Trojakrigen, tipser Rivera.

Porto Myrina – Powered by Playitas
Øyas varierende natur er også hovedgrunnen til at det er nettopp her reisearrangøren har valgt å åpne sitt nyeste Apollo Sports-hotell: Porto Myrina – powered by Playitas. Hotellet huser både et stort bassengområde, tre tennisbaner, trimrom, ulike gruppetimer, et stort utvalg av utendørsaktiviteter og spa.

– Hotellet er perfekt for deg som vil ha en aktiv ferie i vakker natur. Like utenfor døren venter flere turstier i fjellet, flotte muligheter for terrengsykling og en nydelig bukt med fantastiske forhold til både svømming, SUP og kajakkpadling, forteller hun.

Første fly til Limnos går fra Oslo 15. mai 2021.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »