Apollo lanserer charterreiser mellom Norge og Danmark

Fra lørdag 4. juli til 15. august blir det ukentlige avganger til og fra Oslo, Bergen, København og Ålborg.

0

Apollo fortsetter å satse på hjemmebane. Reisearrangøren har allerede hatt suksess med lanseringen av både egne konsepthoteller i Sverige og Apollo Sports i de nordiske landene – og nå står charterreiser i Norge og Danmark for tur!

– Vi mottar daglige henvendelser fra kunder som lurer på når de endelig kan reise på utenlandsferie igjen, og syns det er utrolig gøy at vi har fått til dette så fort. Vi gleder oss til å kunne sende nordmenn på skreddersydde charterreiser til Danmark i sommer, og ikke minst også ønske danskene velkommen hit, sier Erik Haug, Administrerende direktør i Apollo Norge. 

Setter opp eget charterfly
Apollo lanserer hele tre ulike ruter mellom de to nordiske landene: Oslo – København, Oslo – Ålborg og Bergen – Ålborg. Flyvningene, som gjennomføres av Apollos eget flyselskap Novair, vil starte allerede lørdag 4. juli og gå ukentlig frem til 15. august.

– Vi vet at fleksibilitet er viktig for kundene våre, og kanskje viktigere nå enn noen gang. I tillegg til våre skreddersydde pakkereiser blir det derfor også mulig å kjøpe bare flyreiser, eller kun hotell. Dermed kan for eksempel også nordmenn som ønsker å feriere i eget land i sommer bestille hotellet sitt hos oss, sier Haug.

Allerede fra i dag av kan man sikre seg flyreisene fra Oslo til København og Ålborg, mens Bergen-flyvningen og pakkereisene blir lagt ut for salg de nærmeste dagene.

– Det er deilig å være norsk i Danmark! Og det er vi veldig glade for at enda flere nordmenn nå får oppleve med Apollos nye ruter til Ålborg. Med fantastiske strender, natur, hyggelige byer og ikke minst dansk gjestfrihet er vi mer enn klare til å tilby våre nye venner varmt velkommen til Nordjylland, sier Peter Krusborg, Direktør for Destination Nordvestkysten og Fælles Vækst i Nordjylland.

Åpner konsepthotell i Danmark
Apollo lanserer flere hoteller i Danmark – deriblant feriehotellet Comwell Köge Strand like utenfor København. I sommer gjøres dette om til å bli et Apollo Mondo Selected-hotell. 

– Vi fortsetter å gjøre det vi kan best; å skape minneverdige ferieopplevelser – også i Norden! Å kunne tilby både charterreiser og egne hoteller på hjemmebane er en milepæl for oss og en del av et stort og langsiktig initiativ som skal videreutvikles. Vi ser et enormt potensial i å skreddersy reiser til noen av de flotteste byene og hotellperlene i Norden, og selvfølgelig skal kundene våre alltid føle seg trygge – uansett hvor i verden vi reiser sammen, sier Nina Hornewall, kommersiell direktør i Apollo.

Et kjærkomment løft 
Også i Norge får man flere hoteller å velge imellom. Oslos egen turistorganisasjon er svært fornøyd med Apollos chartersatsing og tror det vil gi Norges hovedstad og områdene rundt et kjærkomment løft:  

– Vi ønsker våre danske venner varmt velkommen. Oslo har mye spennende å by på. Og med en svært gunstig valutakurs forventer vi at våre danske feriegjester vil utforske Oslofjorden og naturen, bli bedre kjent med byens kulturliv, hygge seg med god mat og shoppe, sier Christian Lunde, administrerende direktør i VisitOSLO. 

Share.

About Author

Comments are closed.