Åpner nytt franchisehotell på Hamar

Victoria Hotel Hamar har 161 gjesterom og konferanseavdeling, og blir nå et franchisehotell i Thon Hotels.

0

– Vi har et godt samarbeid med Norlandia Hotel Group og ser frem til å tilby våre gjester overnatting på Hamar. Hotellet bookes via våre digitale kanaler og blir en del av vår norske hotellportefølje under navnet Victoria Hotel Hamar, sier konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Norlandia Hotel Group får nå totalt 9 franchisehoteller som ligger under porteføljen til Thon Hotels.

– Norlandia har forsterket samarbeidet med Thon Hotels ytterligere med vårt nye hotell på Hamar. Vi overtok driften av hotellet i begynnelsen av august. Victoria Hotel Hamar har en fantastisk utsikt over Mjøsa. Beliggenheten er sentral, like ved togstasjonen, og her er det god konferansekapasitet. Vi ønsker alle velkommen, sier administrerende direktør i Norlandia Hotel Group, Morten A. Kahrs.

Victoria Hotel Hamar har 161 nyrenoverte rom og suiter, frokostsal, lobby og konferanseavdelingen har tre storsaler og to grupperom. Den største konferansesalen har kapasitet til over 200 personer. Hotellrestauranten leies også ut til private arrangementer. Vegg-i-vegg ligger sportsbaren O’Learys, og den japanske restauranten Nagomi. Hotellet ligger i Strandgaten 21 og er Hamars eldste hotell.

Oppstarten på samarbeidet er 3. november.

Share.

About Author

Comments are closed.