AmEx GBT kjøper HRG

American Express Global Business Travel (GBT) bekrefter kjøpet av Hogg Robinson Group plc (HRG) – et globalt B2B forretnings-reisebyrå. Målet med oppkjøpet er ifølge AmEx GBT å tilby et større utbud av produkter og tjenester.

0

– Kombinasjonen av disse to selskapene vil kunne gi kunder og reisende et unikt tilbud, hevder konsernsjef Doug Anderson i American Express BGBT i en pressemelding.

– Jeg ser frem til å få disse to selskapene integrert og utnyttet den enorme erfaringen og ekspertise de sammen besitter.

Sjefen i HRG er ikke mindre raus i sin beskrivelse av oppkjøpet:

– Disse to selskapene er fokusert på å levere de best tenkelige tjenester, og jeg ser frem til å arbeide med de talentfulle menneskene i American Express GBTs styre, og bli best i klassen på dette området.

Administrerende direktør for AmEx GBT i Norge, Magnus Wrahme, mener det nye og vesentlig sterkere selskapet nå for alvor kommer å ta opp kampen om å bli markedsledere i Norge innen forretningsreiser.

Wrahme kan ikke uttale seg om integrasjon eller andre detaljer annet enn at oppkjøpet er en meget spennende og inspirerende prosess.

– Vi er nå i full gang med å forene det beste fra våre respektive selskaper som vil komme våre kunder og medarbeidere til gode, sier han.

Prisen for oppkjøpet er ikke oppgitt.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.