Enquete: Etter pandemien…

Hva skjer etter pandemien – og akter du å ta vaksinen? Vi har spurt flere av landets ledende profiler i reiselivet. Først ut er Torgeir Silseth fra Nordic Choice.

0

Hvilket reisemål vil du plukke ut som det første du vil reise til når pandemien igjen tillater oss å reise?
– Da vil jeg kaste meg på første fly til København fordi det er et fantastisk hyggelig reisemål, og fordi vi under pandemien har åpnet byens mest spektakulære hotell; Villa Copenhagen som fortjener all den oppmerksomhet det kan få.

Hvordan tror du nordmenns reisevaner vil forandres som følge av pandemien – eller vil de
ikke forandres?
– Det blir noen justeringer, men om noen år reiser vi mer og møtes mer enn før pandemien. Mennesket er et grunnleggende sosialt vesen som blir bedre av å være sammen med andre, og som elsker å reise, utforske og oppleve. Det skal mer enn en pandemi til for å endre menneskets natur.

Dine tre favorittreisemål i verden – og hvorfor?
1) Fjordene; jeg er oppvokst i en fjordarm på Nord-Vestlandet og jobbet mange år i Geiranger. Med en slik bakgrunn lengter du alltid tilbake til fjordlandskapene vi er så heldige å ha i Norge.
2) Italia, fordi landet har fantastiske byer. Naturopplevelser i verdensklasse, kombinér dette med kultur, mat, vin og den italienske mentaliteten og du har det perfekte reisemål.
3) Australia. Fordi jeg har aldri har vært der, men er sikker på at det ville være en flott opplevelse.  Jeg har det på min «bucket list».

Har den foregående pandemi-sommeren åpnet opp for nye ferieopplevelser i Norge? I
tilfelle, hvilke opplevelser?
– For oss har alltid Norge vært vårt nærmeste ferieland. Så ikke de store endringene på grunn av pandemien

Vil du ta vaksinen når den kommer?
– Ja.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »