2.000 interaksjoner under Aviareps virtuelle reisemesse

Aviareps Nordics virtuelle reisemesse 11.-12. november samlet rundt 200 besøkende i samspill med 27 utstillere fra hele verden. Nesten 2000 interaksjoner ble gjennomført mellom besøkende og utstillere.

0

– Dette var et veldig spennende og utfordrende prosjekt for teamet vårt, og det var første gang vi jobbet med et virtuelt messeprosjekt med så stram tidsplan. Vår opprinnelige plan var å arrangere vår årlige nordiske roadshow i det virkelige liv (IRL), men på grunn av coronasituasjonen erstattet vi prosjektet med en virtuell begivenhet på mindre enn en måned. Arrangementet ble ikke så forskjellig fra et live arrangement ettersom det ble brukt personlige avatarer og teknologien fungerte bra. Hovedmålet for reisemessen ble oppnådd, som var å knytte nye kontakter og opprettholde de gamle. Videre var det interessant å observere at noen destinasjoner var veldig aktive i å vise frem sitt produkt på markedet, noe som øker sjansen for å øke markedsandeler og salg i et lengre perspektiv. Det ser ut til at markedsføringsaktivitetene, selv i disse covid-19 dager, vil bli belønnet senere, sier Tapani Kauhanen, daglig leder i Aviareps Nordic.

– Jeg er så glad for at Aviareps Nordics ikke avlyste sin årlige roadshow, men tilpasset seg og kom på den gode ideen om å ha en virtuell messe! Vår virtuelle stand representerende Ungarn som turistmål var godt besøkt av kjøpere og vi hadde flotte virtuelle møter! Vi gleder oss til å møte alle igjen neste år, slik at vi kan nyte et glass god ungarsk vin personlig!  sier Dalma Horvath-Ibolya fra det ungarske turistbyrået HTA.

Live Riga, det offisielle turistbyrået fra hovedstaden i Latvia, var en av utstillerne. Sergejs Moldovans fra Live Riga konkluderte:

– De nordiske landene har historisk vært viktige markeder for byen Riga. Mens pandemien fremdeles er blant oss, ser vi at de nordiske turoperatørene og reisebyråene som vanligvis ikke inkluderer Riga i produktportefølgen, nå tilbyr og selger Riga til sine kunder, noe som gjør oss veldig fornøyde.

Katharina Wiig fra den norske turoperatøren Unike Reiser konkluderte med at eventet fra hennes ståsted var fantastisk med mange spennende utstillere og ny inspirasjon.

Aviareps Nordic planlegger flere road show og messer både «IRL» og virtuelt i 2021.

Share.

About Author

Comments are closed.