​Tidenes beste skitesthelg i Hemsedal

Hemsedal har hatt en fantastisk sesongåpning og kan bokføre det mange mener er tidenes beste skitesthelg.

0

Destinasjonssjef Martin Letzter i SkiStar Hemsedal er naturlig nok meget fornøyd med helgen og sesongstarten. I helgen var to av tre topper, Tinden og Totten 2, åpne for skikjøring. Kun Roni manglet og den åpner allerede neste helg.

– Det er lenge siden Hemsedal har hatt så gode forhold så tidlig. Skiføret er fantastisk, bakkene er veldig godt preparert og det begynner å bli bra med snø i terrenget. Vi kan tilby skikjøring fra toppen av Totten 2, som ligger 1.450 meter over havet, og helt ned i dalen, og det er det nok ingen som slår oss på. Det er en skitur med 830 fallhøydemeter, sier Letzter.

I tillegg bra skikjøring fra topp til dal har Hemsedal også åpnet blåparken og sentrumsløypa. Neste helg åpner også familiefavoritten, SkiStar Fun Ride.

– At vi allerede har klart å åpne sentrumsløypa er unikt. Fra Totten 2 og helt ned til sentrum er det en skitur på hele seks kilometer. Løypa binder sammen skianlegget og sentrum og er et tilbud som mange setter pris på, sier Letzter.

Ski Test Weekend er en årlig tradisjon på alle SkiStars destinasjoner. Stort sett alle landets skileverandører var på plass i Hemsedal med sesongens nyheter. Gjestene kan teste så mange ski de ønsker og det koster ingenting. I helgen var det i Hemsedal, 12.-15. desember er det Ski Test Weekend i Trysil og Åre.

– Her samler vi nær sagt det som finnes av skimodeller og gjestene våre kan teste så mye de vil. Mange setter pris på å kunne teste skiene i bakken før de bestemmer seg for å kjøpe et par nye, sier Letzter.

Alle SkiStars fem skandinaviske skidestinasjoner er nå godt i gang med sesongen. Hemsedal og Trysil i Norge, Sälen, Vemdalen og Åre i Sverige. Snart er også SkiStar St. Johann in Tirol i Østerrike klar for sesongstart.

Share.

About Author

Comments are closed.