Avis og Ford går sammen for å tilkoble biler

Det legges opp til at mer enn 4 000 av Avis Budget Groups Ford biler i Europa skal bli tilkoblet i 2019. Ytterligere 10 000 biler skal tilkobles i løpet av 2020.

0

Avis Budget Group annonserte mandag en avtale med Ford Commercial Solution som innebærer tilkobling av mer enn 14 000 biler fra Ford Motor Company i Avis Budget Groups europeiske bilflåte. Avtalen er et skritt på veien mot Avis Budget Groups mål om å gjenoppfinne utleie.

Tilkoblede biler gjør det mulig for Avis’ kunder å styre hele utleieprosessen gjennom Avis’ mobil app, herunder valg og oppgradering av biltype og utvidelse av leieperioden. Returprosessen vil også automatiseres med tilkoblet teknologi. Bilen vil da enkelt kunne returneres ved et tastetrykk i appen.

De tilkoblede Ford-bilene vil også sørge for trådløs overføring av sanntidsdata, inkludert kjørelengde, drivstoffnivå og oppdateringer på bilens tilstand. Dette muliggjør en raskere behandlingstid for kundene ettersom flåtedirektørene kan behandle informasjonen de trenger raskere.

Ford Commercial Solution tilbyr en innebygd telematikkløsning som forenkler og effektiviserer tilkobling av biler for Avis Budget Group, samt at det reduserer typiske kostnader og kompleksiteten ved implementering av løsninger som allerede finnes på markedet. Mer enn 4000 Ford i Avis Budget Groups bilflåte forventes å være tilkoblet ved utgangen av 2019, og ytterligere 10 000 Ford ved utgangen av sommeren 2020.

– Avis Budget Group kunngjorde nylig at mer enn 35 000 Ford nå er tilkoblet i den amerikanske flåten. Dagens kunngjøring om ytterligere 14 000 tilkoblede biler i Europa er et bevis på samarbeidet med Ford Commercial Solutions og en viktig milepæl i vårt mål om å ha en fullsteding tilkoblet, global bilflåte, sier Valerie Chenivesse, direktør for flåtetjenester i Avis Budget Group International.

– Tilkobling gjør det mulig for oss å øke effektiviteten som selskap ved å levere etterspurte opplevelser ved behov mer effektivt for kundene våre.

Share.

About Author

Comments are closed.