Hederspris til Fuglestad

Tidligere Dyreparken-direktør, Reidar Fuglestad, ble hedret under Markedsføringsforeningen i Kristiansand sin julefrokost i går. Han har bidratt til å sette hele landsdelen sterkere på turismekartet.

0

– Dette var først og fremst veldig overraskende. Jeg skulle ned hit for å dele ut pris til «årets markedsfører» og fikk over hodet ingen hint om dette. Så min umiddelbare respons er en blanding av overraskelse, ydmykhet og stolthet. Jeg ble naturligvis veldig glad for at noen har lagt merke til det arbeidet jeg har gjort, sier Reidar Fuglestad, konsernsjef i Dyreparken utvikling, til Fvn.no.

Den tidligere Dyreparken-direktøren er for tiden fullt opptatt med å bygge den nye sjørøverlandsbyen Abrahavn, og sier han er stolt over alt som skjer innen opplevelsesindustrien i landsdelen. Ifølge juryleder i Markedsførerforeningen, Kristin Molnes, har Fuglestad lagt ned et solid stykke arbeid i å markedsføre regionen.

– Den innsatsen han har gjort for reiselivet i byen har vært med på å sette Kristiansand på kartet. Han har vært en svært dyktig markedsfører for Dyreparken i flere år, nå kommer snart Abrahavn også, og han har løftet Dyreparken fra å være en attraksjon til å bli en destinasjon. Det fortjener han heder for, sier Molsnes.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 09.12.2011 klokken 16.10

Share.

About Author

Comments are closed.