Stor trengsel på Reiselivsmessen

Foreløpige tall – og responsen både fra besøkende og utstillere – tyder på at Reiselivsmessen 2020 var en ubetinget suksess.

0

– Utstillerne er i ekstase, sier sågar prosjektleder og daglig leder Merete Falch hos arrangøren på tampen av siste dagen.

Det er første gang Reiselivsmessen arrangeres på storhotellet The Hub i sentrum av Oslo, og flyttingen fra den betydelig større Telenor Arena kan virke som et lykketreff.

– Tilbakemeldingen både fra utstillerne og publikum er at de setter stor pris på den sentrale beliggenheten, fortsetter Falch.

– I tillegg er det gode tilbakemeldinger på bredden av utstillere.

Det var ingen streng billett-kontroll i døra, og Falch bekrefter at inngangs-ordingen var noe lemfeldig.

Les om den nye reiselivsmessen TravelXpo neste helg her.

– Det viktigste for oss og utstillerne er at tusenvis av reiselystne kom. Derfor opererte vi ikke med noen streng inngangs-ordning. Dog hadde vi folk med telleapparat, og de endelige besøkstallene regner vi med å få i løpet av mandagen, sier Falch.

Både Arve Stallvik i Route 66 USA (motorsykkelreiser) og Tove Voss i Vista Travel (elvecruise etc.) synes messen svarte til forventningene, med til dels svært stor trafikk og interesse.

– Veldig lovende, og såvidt jeg kan bedømme ut fra antallet besøkende var det like mye her – i langt mindre og mer intime lokaler – som det var på Telenor Arena i fjor, sier Stallvik, som samtidig understreker at han ikke helt har oversikt over hvor effektiv messen er før alle interesserte er fulgt opp i etterkant.

Ifølge Falch er påmelding for Reiselivsmessen 2021 allerede i gang.

– Mange av årets utstillere er med neste år, i tillegg til alle dem som ikke fikk plass i år, sier Merete Falch.

Share.

About Author

Comments are closed.