Seminar om globalisering med Norwegian på TravelMatch!

På TravelMatch 2019 blir det nå lagt til en ny aktivitet for kjøperne, i form av et spennende frokostseminar. Temaet er svært relevant, nemlig globalisering, og innleder er Lars Sande i Norwegian.

0

Som frokostvert, vil også Expedia presentere seg for det norske markedet.
– Vi er opptatt av å øke verdien ved å delta på TravelMatch, sier prosjektleder Arne Sundt-Bjerck, og dette seminaret er ett element. – Og fortsatt er deltagelsen helt gratis!

Global markedsføring er et viktig tema

Reiselivsnæringen jobber i høyeste grad i et internasjonalt marked, enten man ser på kundesiden eller konkurrentene. Dette gjelder både destinasjoner og konkrete tilbud og tjenester. Dette øker selvsagt kompleksiteten i virksomhetens markedsføring, siden alle markeder har sine særtrekk, både når det gjelder kultur, forretningsmønster, nettverk, språk, konkurransebilde etc.. – Derfor synes vi dette er et viktig tema å sette på dagsorden, fremholder Arne Sundt-Bjerck, og da synes vi at det er nyttig å bruke et konkret og reelt eksempel som utgangspunkt, i dette tilfellet Norwegian.
Også Expedia, som er vert for frokostseminaret, er et godt eksempel i dette tilfellet.

Norwegian er en pioner i norsk og internasjonal sammenheng

Da Norwegian i sin tid ble lansert med noen få enkeltruter i Norge, var det neppe noen som kunne se for seg den voldsomme og globale utviklingen selskapet har gjennomgått. Og dette er ikke bare spesielt i vår lille «andedam», men gir også gjenklang i store deler av verden for øvrig. Lars Sande, SVP Sales and Distribution, vil på dette seminaret ta oss med inn i Norwegian sin globale verden. Her vil vi få et innblikk i selskapets ambisjoner og strategier, de vurderinger som ligger til grunn og de mange utfordringer man må forholde seg til. – Dette er for viktig og interessant til at du kan gå glipp av seminaret, hevder Arne Sundt-Bjerck, så det er bare å melde seg på!

Husk registrering til TravelMatch og påmelding til seminaret

Det er på høy tid å sikre seg plass på TravelMatch 2019. TravelMatch gir muligheter for å forhåndsbooke møter, selv om det også er mulig med spontane møter og mingling på selve arrangementet.  – Du kan også melde deg på frokostseminaret samtidig som du registrerer deg til TravelMatch, opplyser Arne Sundt-Bjerck, og legger til at for de som ikke har gjort dette, begynner det nå å haste for å få fullt utbytte av arrangementet. – De som allerede er registrert til TravelMatch, kan logge seg inn og melde seg på seminaret eller sende oss en mail.

 

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine david@reis.no

Comments are closed.