Nesten fulltegnet på The Hub

Ifølge arrangøren blir det en fullbooket reiselivsmesse som i januar 2020 flytter fra Telenor Arena til langt mindre The Hub i sentrum av Oslo.

0

– Vårt nye konsept er ekstremt godt mottatt i bransjen, sier prosjektdirektør Merete Falch i en pressemelding.

Ifølge henne er solide partnere og vertskapsland allerede på plass. I tillegg er det gedigne Stordalen-hotellet The Hub nær fullbooket, med kun fire standplasser er ledig.

– Den enorme etterspørselen gjør at vi håndplukker seriøse og tunge utstillere for å kunne tilby publikum et optimalt innhold. Vi har takket nei til flere henvendelser, sier Falch, som sier at umiddelbart etter at det ble sendt ut invitasjoner for deltagelse rant de første positive tilbakemeldingen og bookingene inn.

Hun er spesielt glad for en av de store aktørene i bransjen er tilbake i manesjen blant de vel 70 utstillerne. Charteroperatøren Ving er nemlig på plass i The Hub som utstiller og partner.

– Charter har ikke vært representert på reiselivsmesser på snart 15 år, men nå velger de å delta og det setter både vi og garantert publikum stor pris på, sier Falch.

 Ifølge henne er en rekke deltakere fra tidligere med videre til The Hub.

– I tillegg har utstillere som ikke har vært med de siste årene valgt å komme tilbake. Blant disse er Australiareiser, Temareiser, Jambo Safaris og Kinareiser, sier Falch

Av ambassader og turistkontorer nevn er hun også India, Marokko, Japan, Kina, Cuba, Sør-Afrika, Hellas og Sri-Lanka.

Share.

About Author

Comments are closed.