NBTA-webinar 16. juni – Ha en trygg reise!

Sommerferien er rett rundt hjørnet, og etter sommeren forventer vi en gradvis økning av forretningsreiser. De reisende kan imidlertid ikke forvente samme reiseopplevelse som før.

0

Det er fremdeles en del usikkerhet. På dette webinaret diskuteres noen punkter som det kan være viktig å ha det klart for seg både som arbeidsgiver og som reisende. 

Du får høre:

Arbeidsgivers ansvar og arbeidstagers rettigheter i en ny reiseverden
Hva er viktig for arbeidsgivere og arbeidstagere å være klar over nå når reiserestriksjonene gradvis lettes på og gjør det mulig å reise igjen. Hvilket ansvar faller på arbeidsgiver/arbeidstager? 
Du får høre Agathe Løwenborg – Advokat og partner i Arntzen De Besche Advokatfirma.

Er en ansiktsmaske bare en ansiktsmaske?
Mange arbeidsgivere og reisende sliter med å orientere seg vedørende valg av ansiktsmaske. Hvilken standard skal de velge? Hvilke egenskaper er viktige? Flyselskaper kommuniserer forskjellige krav, men hvilken kvalitetsstandard skal din bedrift legge seg på?
Vi får en gjennomgang av hvilke standarder og kvaliteter du bør vurdere fra en leverandør som bl.a. leverer ansiktsmasker til flyselskap. 
Du får høre Jan Palm, partner i Scandinavian Health.

Er dine ansatte mentalt forberedt på å begynne å reise igjen?
Er de ansatte mentalt forberedt på å reise igjen? Mange reisende syntes det var stressende å reise før Covid-19, men hva nå når de reisende møter en fremmed opplevelse preget av krav til smittevern? Hvordan forbereder en bedrift sine ansatte slik at de føler seg forberedt og trygge på en ny reisehverdag?
Du får høre Dr. Lucy Rattrie, psykolog og coach med doktograd innen arbeids- og ledelsespsykologi. I 2019 startet hun også Business Travel Wellbeing Community.

Hvilket flytilbud kan vi vente oss når vi begynner å jobbe igjen etter sommerferien?
Flyselskapene vil gradvis øke antall frekvenser og destinasjoner de tilbyr gjennom sommeren. Myndighetene vil gradvis åpne grensene mellom land som har lav smitte og god kontroll på smittespredningen. Imidlertid er ikke krav til smittevern på flyplasser, hos flyselskap eller service ombord på flyene hverken klarlagt eller tilstrekkelig samkjørt. Hvilket marked og tilbud kan vi forvente oss over sommeren?
Du får høre flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs fra Winair dele sine forventninger til marked og utvikling.

Hva er status på smittevern og trafikkutvikling hos Avinor?
Hvilke smittevern tiltak og tilbud vil de reisende møte på flyplassene i Norge? Hva forventer de av fremtidig trafikkutvikling på flyplassene?
Du får høre Espen Willassen Hoel som er Director Traffic Development hos Avinor.

Webinaret
Tid: 16. juni kl.10.00 – 12.00

Påmelding
Medlemmer av NBTA: pris kr.200 – meld deg på her.
Ikke-medlemmer: pris kr. 400 – meld deg på her.

NBTA har gjennom våren gjennomført mange webinarer som har vært gratis. For kommende webinarer vil de begynne å ta noe betalt for å sikre forsatt spennende seminarer i tiden som kommer. Velkommen til neste web-/seminar for å tilegne deg enda mer verdifull kunnskap.

Share.

About Author

Comments are closed.