Luftekanalen: Webinar for reiselivet

Her finner du lenke til opptak av reiselivswebinaret arrangert av Luftekanalen fredag 24. april.

0

Deltagere i webinaret, som du finner opptak av her:

Gudrun Sanaker Lohne, daglig leder Destinasjon Trysil
Snøen som falt i år snakker vi ikke om. Nå er blikket på sommeren, og årene som kommer der framme. Trysil har vunnet Reiselivsprisen fra Innovasjon Norge og har på kort tid blitt ett av Skandinavias råeste reisemål for syklister. Nedoversyklister, barnefamilier med syklister, nybegynnere og andre. Men hva, nå? Vi får høre fra Gudrun som er reiselivssjef i Trysil.

Birgitte Solbu, seniorrådgiver i Kulturrådet
Orientering om Kulturrådets arbeid i forbindelse med koronakrisen og noen ekstraordinære ordninger for kulturfeltet.

Linda Børnes, kulturprodusent, agent, manager
Linda Børnes har arbeidd som frilanser og sjølvstendig næringsdrivande i snart 20 år. Ho arbeider som kulturprodusent, agent og manager, mellom anna for Bjarte Hjelmeland og Finn Tokvam, turneprodusent for Ingrid Bjørnov, vikarierande produksjonssjef for Teater Vestland, prosjektleiar for etableringa av Cornerteateret i Bergen, produsent for Ungdoms-OL på Lillehammer og nyleg innhaldsprodusent for opninga av Bergen 950.

Coronatidene har gitt ho ny innsikt, nye samarbeidspartnarar og nye perspektiv på bransjen ho er ein del av. Vi får høyra korleis ho har endra tankesett, retorikk, haldningar og aksjonspunkt.

Line Renate Samuelsen, prosjekt- og utviklingssjef i Trøndelag Reiseliv
Line Renate Samuelsen har jobba i reiselivet i mange år, og har vært med på opp- og nedturer, store og små utfordringer, og er «stasjonert» i det store reiselivsfylket Trøndelag, Hva tenker Trøndelag om framtiden? Hvordan jobber Trøndelag nå i den nye tida med endrede forutsetninger? For eksempel: Er reiselivet strukturert på best mulig måte, slik som det er nå?

Share.

About Author

Comments are closed.