Påmelding til Lederforum og GTA 2020

Årets Lederforum blir mer spennende enn på mange år, med et hyperaktuelt tema og sterke debattanter – ledet av Erik Wold. Påmeldingen starter snart, også til GTA 2020: Her er tips til deg som vil sikre deg de beste plassene!

0

I anledning 25-årsjubileet for Grand Travel Awards slår vi på stortromma, og leverer den mest høyaktuelle og spennende debatten på mange år i Lederforumet som går av stabelen i forkant av showet – og som i år ledes av NRK-profilen Erik Wold. Tro oss: Denne debatten verken bør eller vil du gå glipp av! Tema og deltagere i panelet offentliggjøres snart, så følg med på travelnews.no fremover!

Når det gjelder selve showet, Grand Travel Awards på Wallmans den 23. januar, blir det større og heftigere enn noensinne! Nytt av jubileumsåret er at vi innfører pre-booking av de mest attraktive bordene allerede nå. Dette gjelder for grupper på minimum 5 personer. Er du interessert i å sikre deg og dine kolleger de beste plassene, kan du ta kontakt med David Kurtz her: david@travelnews.no Og husk: Her gjelder prinsippet om førstemann til mølla!

Med oss på laget for å gjøre 25-årsjubiléet til den største og beste festen noensinne er våre flotte sponsorer: Alamo, Discover America Norway (Brand USA), Travel Match, Thai Airways, Webbeds (Sun Hotels & Total Stay), Hertz, Trippus, Raddison Hotel Group, Los Angeles, Florida Keys & Key West, Altia og Brewery International.

Share.

About Author

Comments are closed.