Browsing: Events

GTA
0

Påmelding til Lederforum og GTA 2020

Årets Lederforum blir mer spennende enn på mange år, med et hyperaktuelt tema og sterke debattanter – ledet av Erik Wold. Påmeldingen starter snart, også til GTA 2020: Her er tips til deg som vil sikre deg de beste plassene!

Events

TN+

0

– Vi trenger fysiske møteplasser

Et halvt år før den første reiselivsmessen i januar går av stabelen øker spenningen til utfallet av «kampen» mellom de tre arrangørene i Oslo. – Det sitter stadig lengre inne for deltakerne å bestemme seg, sier reiselivs-nestoren Arne Sundt-Bjerck.

Events
0

Nesten fulltegnet på The Hub

Ifølge arrangøren blir det en fullbooket reiselivsmesse som i januar 2020 flytter fra Telenor Arena til langt mindre The Hub i sentrum av Oslo.

Events

TN+

0

Messe-gigant på skinner

Ingen kan arrangere messer og kongresser som amerikanerne. Og blant de største – og for internasjonalt reiselivs del den viktigste i USA – er International Pow Wow (IPW). Travel News var i kulissene da mer enn 6 000 deltakere satte hverandre stevne på den amerikanske vestkysten.

Events
0

Travel News Trophy 2019

Bli med på bransjemesterskapet i golf, arrangert av Travel News, Thai Airways, Hertz, WebBeds, Big Horn, Brewery International, Altia, Discover America Norway, Bavaria

1 2 3 7