Browsing: Events

GTA
0

Disse vant Grand Travel Awards 2020

Muligens var det Stordalen-effekten som dyttet Apollo ned fra tronen som Årets pakkereise-arrangør og ryddet plass til Ving. I det hele tatt ble det Nordic Choice Hotels sin kveld under Grand Travel Awards 2020 med hele tre priser.

Events
0

Glissent på TravelXpo

Vel 5 700 besøkende fant veien til den nye reiselivsmessen TravelXpo på Telenor Arena sist helg. Det var i underkant av hva arrangøren hadde håpet på, selv om responsen fra de som fant veien dit ifølge messesjef Birgit Haugen var god.

Events
0

– Vi har fått et luksusproblem

De offisielle tallene som Reiselivsmessen AS går ut med til sine utstillere viser at mer enn 22 700 besøkende var innom Clarion The Hub i løpet av helga.

Events
0

Messefokus på Norge

Årets første reiselivsmesse er såvidt over når neste starter kommende fredag. TraveXpo på Telenor Arena lover på sin side «mer enn bare en messe». – Totalopplevelsen står i høysetet, lover festivalgeneral Birgit Haugen.

GTA
0

Påmelding til Lederforum og GTA 2020

Årets Lederforum blir mer spennende enn på mange år, med et hyperaktuelt tema og sterke debattanter – ledet av Erik Wold. Påmeldingen starter snart, også til GTA 2020: Her er tips til deg som vil sikre deg de beste plassene!

1 2 3 8