Tidlig ute med elvecruise-åpning

Scylla elvecruise-rederi gjenopptar driften med 34 cruise på Europas mest berømte elver.

0

Elvecruise-operatøren Scylla har annonsert seilinger med 34 skip på Europas elver med umiddelbar effekt, og blir et av de første selskapene til å gjenoppta aktiviteten etter Covid-19. Den sveitsiske operatøren har en flåte med elvebåter for ulike europeiske charterklienter.

– Vi er svært glade for at industrien sakte henter seg inn etter krisen med coronavirus, og at fire elvebåter nå kan settes tilbake på Europas vannveier hvor de hører hjemme, sier Arno Reitsma, CEO for Scylla AG.

– Gjestene vil nok en gang være i stand til å nyte noen av de mest spennende elvecruisene på Europas vakre elver, selv om det å reise i seg selv kommer til å være litt annerledes, tilføyer han.

Det skal opprettholdes en trygg avstand hele tiden når man er ombord, og kun registrerte passasjerer som tidligere har gjennomgått en helsesjekk vil være tillatt på skipet.

Færre passasjerer på skipene, obligatoriske ansiktsmasker, regelmessig desinfeksjon og at mat og drikke blir brakt direkte til bordet er også blant de nye tiltakene. I tillegg vil en lege være ombord for helsekontroller og konsultasjoner for alle gjester og besetningsmedlemmer.

Scylla vil starte seilingen på et utvalg av europeiske elver inntil flere restriksjoner er lempet på. I tillegg viser de nye “mini-cruisene” (kortere cruise) seg å være svært populære med mange bestillinger i tiden fremover.

Share.

About Author

Comments are closed.