Royal Caribbean med avbestillingstilbud

På grunn av usikkerhet knyttet til Corona-viruset kan Royal Caribbeans reisende nå kansellere sitt cruise inntil 48 timer før planlagt avreise.

0

Avtalen “Cruise With Confidence” gjelder alle reisende med Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Azamara og Silversea. Reisen kan utsettes til et annet tidspunkt i 2020 og 2021. Dette gjelder både eksisterende og nye bookinger.

– Vi har endret fristen for kansellering for å unngå problemer og usikkerhet blant våre reisende. Våre gjester kunne ikke forutse at dette viruset ville utvikle seg og skape så mye uro. Vi vil at familiene som reiser med oss skal være trygge på den beslutningen de tar, sier styreleder og CEO i Royal Caribbean, Richard Fain.

Forholdene rundt Corona-viruset og den globale spredningen endrer seg fra dag til dag. Royal Caribbean bidrar med informasjon på sine nettsider og direkte dialog vedrørende endringer av reisetidspunkt eller reiserute.

– Ingen skal oppleve at de blir straffet for den situasjonen som har oppstått med Corona-viruset. Det er viktig for oss at våre gjester er komfortable og trygge når de skal ut på sin drømmereise. Det er mulig å endre både tidspunkt og reiserute, sier Fain.

Avtalen gjelder alle cruise med seilingsdato på eller før den 31. juli 2020. Alle detaljer om avtalen finnes på nettsidene til cruiseselskapene Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Azamara og Silversea.

Share.

About Author

Comments are closed.