Magnus Wrahme ny leder i Norge og Sverige for RCL

Magnus Wrahme er ny leder for salgsteamet i Norge og Sverige med en rapporteringslinje til Ben Bouldin, visepresident for Europa Midtøsten og Afrika.

0

Royal Caribbean International har utnevnt Magnus Wrahme til salgsdirektør i Norge og Sverige, hvor han vil lede salgsteamet og være ansvarlig for Royal Caribbean-kontoret i Oslo. Wrahme vil jobbe med sitt team for å skape vekst i disse to nøkkelmarkedene i nært samarbeid med reisebyråpartnere i jakten på lojale og nye cruisekunder.

I løpet av det siste halvåret har Wrahme hatt en midlertidig rolle som kommersiell direktør, men har også lang erfaring fra Royal Caribbean da han jobbet for selskapet fra 1998 til 2011. I denne perioden jobbet Wrahme i flere forskjellige roller og markeder som nordisk direktør, regiondirektør i Sør-Europa. og som assisterende visepresident for internasjonal markedsutvikling i Miami. Wrahme flyttet tilbake til Norge i 2012 og har siden også jobbet for Hurtigruten og American Express, før han kom tilbake til Royal Caribbean før årsskiftet.

Magnus Wrahme vil rapportere til Ben Bouldin, som i januar 2020 ble utnevnt til visepresident EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika). Bouldin har gjennom sin ledelse i Storbritannia vært instrumental i utviklingen og veksten av disse markedene. Hans EMEA-ledergruppe er delt mellom ledere for markeder hvor det er eksisterende kontorer og egne salgsteam (managed markets), og ledere for markeder der man jobber gjennom utvalgte representanter (non-managed markets).

Bouldin rapporterer på sin side til Royal Caribbean International Senior Vice President International, Sean Treacy, som er ansvarlig for selskapets internasjonale virksomhet i Asia, Australia, New Zealand, Latin-Amerika og EMEA. Treacy fikk også sin nye rolle i januar 2020 etter femten år i mange forskjellige roller rundt om i verden for rederiet.

Magnus Wrahme, salgsdirektør Norge og Sverige, kommenterer:

– Da jeg så muligheten til å søke en fast rolle og komme tilbake til Royal Caribbean, var det umulig å motstå. Jeg er klar over at mye har endret seg gjennom årene, at jeg kommer tilbake til nye ansatte, skiftende markeder og en ny forretningsmodell, men lidenskapen min for selskapet er fortsatt der. Jeg er ekstremt motivert for å utvikle teamet og ikke minst inspirere våre reisebyråpartnere til å finne nye og lojale cruise-gjester i et krevende marked.

Ben Bouldin, visepresident for EMEA, kommenterer:

– Jeg er veldig glad for at Magnus har akseptert en fast rolle som leder for det norske og svenske salgsteamet. I løpet av sin lange karriere i Royal Caribbean, og etter at han kom tilbake i en midlertidig rolle de siste sju månedene, har Magnus en unik forståelse av selskapet og vår forretningsmodell. Jeg er stolt av å lede vår EMEA-organisasjon sammen med et utrolig sterkt team og er overbevist om at vi sammen vil nå nye høyder.

Share.

About Author

Comments are closed.