Fornyer Explorer of the Seas for en milliard

Royal Caribbean fornyer Explorer of the Seas for en milliard kroner og møter sommeren 2020 i Europa med to total-oppussede skip.

0

Bare noen uker etter at Royal Caribbean (RCL) slapp nyheten om at Allure of the Seas pusses opp for hele 1,3 milliarder kroner, kommer meldingen om at også Explorer of the Seas får en total makeover til en prislapp på rundt en milliard norske kroner.

– Royal Caribbean er alltid opptatt av å gi gjestene de aller beste cruise-opplevelsene. Etter noen år i tjeneste blir skipene pusset opp og endret totalt for svært store beløp. Vi gleder oss stort over å kunne tilby enda bedre og flere aktiviteter, restauranter og barer. Målet vårt er at både Explorer of the Seas og Allure of the Seas skal gi cruisegjestene den ultimate sommerferien i Europa, sier Norden-sjef Geir Kronbæck i Royal Caribbean.

Explorer of the Seas passer for barnefamilier – med egne spesialtilpassede områder både for tenåringer og små barn spekket med spennende aktiviteter. Om bord blir det bygget et nytt «The Perfect Storm», som er en duo av vannsklier som strekker seg over tre etasjer. Bassengområdet blir bygget om til resort-stil med The Lime & Coconut Bar i sentrum. Det totaloppussede skipet legger ut på sin første tur fra Roma 7. mai neste år og fortsetter utover sommeren med 7- og 9-netters cruise i Italia og de greske øyer fra Santorini til Mykonos og Kreta.

RCLs Norden-sjef Geir Kronbæck. (Foto: RCL)

I tillegg til å tilby gjestene opplevelser i land, har Explorer også tilbud for voksne og barn i alle aldre ombord. Surfesimulatoren «FlowRider» kommer på plass, og det samme gjør et eget sportsdekk komplett med fotball-, volley- og basketballbaner, klatrevegg og minigolf.

– Jeg tror gjestene vil få seg en «wow-opplevelse» ombord. Bassengområdet i resort-stil er kanskje min favoritt. Her er det både daybeds, hengekøyer og solsenger. Det blir et herlig område der alle kan slappe av – uansett preferanser, sier Kronbæck i RCL.

Også når det gjelder restauranter og barer blir det mye nytt å velge i – for alle ganer. For de som liker asiatisk mat er Izumi et must, og de beste biffene fås hos «Chops Grille American steakhouse». Playmakers Sports Bar & Arcade viser live sport fra hele verden, og de som er glade i kaffe kan glede seg over en egen «Starbucks». 

Når sesongen i Middelhavet er over, setter Explorer of the Seas kursen mot Karibien med seilinger ut fra Miami. Det blir selvsagt også mulig å besøke på Royal Caribbeans nye private opplevelses-øy, Perfect Day at CocoCay.

Explorer er det fjerde skipet i Voyager-klassen som blir totalrenovert som en del av «Royal Amplified»-programmet. Totalt skal 10 skip totalrenoveres over en periode på fire år. Totalbudsjettet er på hele 1 milliard dollar – eller 9 milliarder norske kroner.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.