Bruker 1,3 milliarder på å fornye Allure of the Seas

– Royal Caribbean bruker store beløp på å fornye skipene sine, og nå er det Allure of the Seas som skal gjennom en stor «makeover», forklarer Norden-sjef Geir Kronbæck.

0

Oppussingen er nøye planlagt slik at skipet skal være klart til sommersesongen 2020. Prislappen er på over 1,3 milliarder kroner. Første cruise med nye Allure of the Seas går ut fra Barcelona 10. mai neste år, som også er skipets hjemmehavn.

– Mange nordmenn har gode ferieminner fra Allure of the Seas. Dette skipet er et mekka for barnefamilier, og nå blir det enda flere opplevelser å se frem til både for små og store barn. Målet vårt  er at Allure of the Seas skal gi cruisegjestene den ultimate sommerferien i Europa, forklarer Kronbæck i Royal Caribbean.

Skipet blir nå oppgradert med «Ultimate Abyss», verdens høyeste sklie til sjøs på hele ti etasjer, «The Perfect Storm» som er en trio av vannsklier og et totalt redesignet «Adventure Ocean». I tillegg blir det bygget nye områder for tenåringer, ny konsertsal samt en helt ny restaurant – Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar.

Uansett om du som cruisegjest har lyst til å slappe av eller ha morsomme opplevelser, finnes det noe for enhver smak om bord på skipet. Her er det alt fra plaskebassenger for de minste barna til et stort oppgradert pool deck med behagelige day-beds og hengekøyer som omkranser «The Lime & Coconut signature bar».

– Det har vært viktig for oss at hele familien skal kunne ha en herlig ferie om bord. Vi har egne områder for babyer, barn, tenåringer og voksne, sier Norden-sjef Geir Kronbæck.

Geir Kronbæck, Norden-sjef i Royal Caribbean.

* I den helt nye Adventure Ocean kan barn få flotte opplevelser med eget lekeland som byr på alt fra læring om teknologi til å lage kunst og avanserte gaming-konsoller. Et eget område er satt av for babyer, mens et annet er tilpasset barn i aldersgruppen 3-5 år.

* For tenåringer er det designet en eksklusiv lounge med gaming-konsoller, musikk, filmer og et eget utendørs-dekk.

I tillegg til Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar, som lager ekte, håndlagde pizzaer, åpner det flere nye restauranter og barer. Portside BBQ serverer amerikansk grillmat som «pulled pork» på sitt beste. Playmakers Sports Bar & Arcade viser sport på store TV-skjermer og byr på turneringer, foruten bar-snacks og iskald drikke. El Loco Fresh er restauranten som serverer meksikansk mat på en uformell måte, mens barnas favoritt nok blir «Sugar Beach» som byr på hele 220 forskjellige typer godteri og is. Og om du har sans for ny teknologi er et besøk på «Bionic Bar by Makr Shakr» et must. Her er det to robot-bartendere som tryller frem drinker og cocktails!

På kvelden er det full fart i den helt nye konsertsalen med live-band som garantert vil rocke gjestene ut på dansegulvet. For de som liker å synge selv er «Spotlight Karaoke» stedet. Her er det både en hovedscene, samt private rom hvor gjestene kan velge mellom tusenvis av sanger. Hver kveld kan man også bli underholdt med spektakulære show, alt fra Broadwayoppsetninger og musikaler til stupe- og isshow – for å nevne noe.

– Vi ønsker å tilby våre gjester en drømmeferie med wow-opplevelser de aldri har sett maken til, forklarer Geir Kronbæck i Royal Caribbean.

Cruise-giganten bruker store beløp på oppgradering av sine skip. Et eget moderniseringsprogram for skipsflåten med et budsjett på over 8 milliarder kroner ble lansert tidligere i år.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Comments are closed.