Azamara lanserer opplevelser på land

Azamara, som er Royal Caribbeans mest luksuriøse brand, setter ytterligere fokus på destinasjonene og lanserer verdens største land-program innen cruise-industrien. Ett av dem innebærer en omfattende Norges-reise.

0

– Azamara-cruisene seiler på alle syv hav. Disse luksuriøse cruisene har som mål å bringe gjestene nærmere hjertet av destinasjonene skipene besøker. Fra i dag utvider vi med omfattende land-programmer med Azamara en rekke steder i verden, sier Norden-sjef for RCL, Geir Kronbæck.

Samtidig endrer også selskapet som tidligere het «Azamara Club Cruises» navn til kun «Azamara», og får en ny logo.

Norden-sjef for RCL, Geir Kronbæck.

– Azamara tilbyr cruise for de som virkelig vil bli kjent med destinasjonene, og ikke synes det er nok med noen timer i en by som Oslo eller Barcelona. Her handler det ikke bare om opplevelser på sjøen, men like mye på land, med omfattende turmuligheter enten i for- eller etterkant av cruiset, sier Kronbæck.

Azamara vil derfor tilby Azamara-gjester førsteklasses og skreddersydde turopplegg. Selskapet har samarbeidet med noen av verdens mest kjente reiseselskaper innen luksussegmentet for å sette sammen land-turene. I løpet av de neste to årene blir det mulig å besøke hele 41 land. Turene er skreddersydde der lokale eksperter tar de reisende med på unike opplevelser. Både geologer, historikere, astronomer, villmarkseksperter og sommelierer er med for å skape unike reiseopplevelser og få gjestene tettest mulig på lokal kultur.

Land-turene har typisk en varighet fra tre til seks netter, og overnattingene foregår på 5-stjerners hoteller eller luksuriøse lodger. De innholdsrike land-turene er alt fra eksklusive jungelturer på Borneo til safari i Afrika og besøk i salt-ørkenen i Bolivia til en kunstreise i Russland. Ekstra hyggelig er det å merke seg at en av de eksklusive turene går til Norge. Etter ankomst i Oslo blir det togtur til Bergen og reise med Flåmsbanen før turen går videre med båt til Stavanger. Der venter blant annet fjelltur til Prekestolen.

– Vi har stor tro på at markedet for unike og skreddersydde opplevelser som dette vil øke kraftig. Det unike med det nye programmet er at man nå kan velge å tilbringe flere dager på de destinasjonene man selv velger ut.  Slik kan man da få muligheten til å oppleve og lære mer om kulturen og stedene man besøker, forteller Geir Kronbæck, som legger til at Azamara-skipenes størrelse gjør at de kan besøke langt flere og andre havner, slik at man også kommer tettere på destinasjonene.

I 2020 vil Azamara ta med cruise-gjester til 294 havner i 76 land.

 

Share.

About Author

Comments are closed.