10 000 søkere til sommerjobb i Royal Caribbean

– I og med at sommerjobben innebærer reising på våre cruiseskip, hadde vi forventet en del søkere. Men at vi skulle få over 10.000 søknader hadde vi aldri trodd, sier markedssjef Elisabeth Gathe i Royal Caribbean i Norden.

0

Royal Caribbean, som har norske aner, er et av verdens største cruise-rederier og har nesten 70 000 ansatte på verdensbasis. Og det er tydelig at mange nordmenn kunne tenke seg en sommerjobb i selskapet.

– Vi leter etter noen som kunne tenke seg å reise med to av verdens største cruiseskip, på to hav, i løpet av to travle uker nå i sommer. Målet er enkelt: Å bryte ned mytene rundt cruise som ferieform. Den som får sommerjobben får en hovedoppgave å oppsøke disse mytene, og dokumentere reisen og opplevelsene i form av tekst og bilder. Lønnen er også god – den er på 50.000 kroner brutto, og alle kostnadene til reisen er dekket – slik som fly, lugar, aktiviteter og alle måltider, sier Elisabeth Gathe i Royal Caribbean.

Annonsen ble publisert på Finn.no, hjemmesiden, Instagram og Facebook 2. mai. På bare noen timer hadde det kommet inn over 500 søknader.

– Vi er overveldet over responsen og at over 10.000 nordmenn har søkt på sommerjobben fra annonsen ble lagt ut 2. mai til i dag når søknadsfristen går ut. Eksperter har allerede utpekt dette som Norges mest søkte sommerjobb. Nå blir det en formidabel jobb å gå igjennom alle søknadene og å ha mange kandidater på jobbintervju. Alt fra unge mennesker til en 79-åring har søkt, så det er tydelig at vi favner svært bredt, sier Elisabeth Gathe i Royal Caribbean.

Hvem kan søke?
– Vi har valgt å si at denne jobben ikke er kun for unge mennesker, som kanskje er mer typisk for en sommerjobb. Vi utlyser kun én stillingmen den kan fylles av en person som ønsker å reise alene, to venner, et kjærestepar eller en familie (maks fem personer) som ønsker å dra på tur og sammen løse arbeidsoppgavene. Alder spiller ingen rolle. Det eneste kriteriet som må fylles er at den/de som søker har skikkelig lyst på jobben og liker å ta bilder og skrive tekster, sier Gathe og presiserer at annonsen kun gjelder for Norge.

– Det blir en omfattende jobb å gå igjennom alle søknadene, men vi har heldigvis fått litt hjelp, så jeg kan garantere at vi kommer til å gå igjennom hver eneste søknad, sier Elisabeth Gathe i Royal Caribbean og legger til:

– Vi håper at den som får jobben kan hjelpe oss med å få kommunisert at cruise ikke kun er for den eldre garde, men en perfekt ferieform også for voksne og barnefamilier i alle aldre. Man får besøke spennende destinasjoner, oppleve kultur, historie og et mangfold av aktiviteter både om bord og i land. Skipene våre har et helt hav av aktiviteter skreddersydd for å gi alle en skikkelig drømmeferie, og man slipper å pakke kofferten sin opp og ned.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Comments are closed.