Browsing: Cruise

Cruise

TN+

0

Kampen mot fordommer

Cruisebransjen går så det knaker i vantene, men i Norden kjemper rederiene fremdeles mot gamle fordommer. – Løsningen ligger i samarbeid og informasjon, mener NCLs Tom André Baraas.

Cruise
0

Nå kan du søke digitalt i cruisestatistikk

Fra 2018 til 2019 økte cruiseanløp til norske destinasjoner med åtte prosent. Tallet er hentet fra Kystverkets datavarehus for maritime data – der statistikk om cruiseanløp til norske havner nå er blitt tilgjengelig og søkbar for alle.

Cruise
0

Grønn satsing fra MSC

MSC Cruises og Chantiers de l’Atlantique signerer avtaler om bygging av et tredje og et fjerde naturgassdrevet MSC World Class-skip.

Cruise
0

Flying Clipper kan være solgt

Etter at Star Clippers kansellerte ordren på det nye seilskipet Flying Clipper, tyder nå mye på at det kroatiske veftet har funnet en ny eier.

Cruise
0

Foreslår avgift for seg selv

En samlet internasjonal skipsfartsnæring, hvor også cruiseskip inngår, foreslår pålegge seg selv en drivstoffavgift som skal finansiere lav- og nullutslippsløsninger.

Cruise
0

SeaDream-kontrakt på nytt skip terminert

SeaDream Yacht Club og Damen har “i gjensidig forståelse” besluttet å terminere kontrakten for byggingen av det planlagte skipet SeaDream Innovation, som skulle ble det tredje i Atle Brynestads cruiseflåte.

Cruise
0

Cruise-vekst i Kristiansand

Antall cruiseanløp til Kristiansand er ventet å dobles på to år, fra dagens rundt 50 i året til rundt 100 anløp i 2021.

1 2 3 20