Browsing: Cruise

Cruise
0

Skal seile på død fisk

Som det første rederiet i verden skal Hurtigruten bruke biogass som drivstoff på sine skip. Innen 2021 skal minst seks av Hurtigrutens skip bygges om for å drives på en kombinasjon av store batteripakker, flytende naturgass (LNG) og biogass (LBG).

Cruise

TN+

0

Slik tar Costa Cruises miljøutfordringen på alvor

For det italienske cruiserederiet Costa Cruises har bærekraft blitt en sentral del av forretningsmodellen. Det skal rett og slett gi selskapet en konkurransefordel. – Bærekraft er god business, mener Costas toppsjef. Samtidig er økningen i cruisebransjens totale miljøutslipp faretruende stor.

Cruise
0

10 000 søkere til sommerjobb i Royal Caribbean

– I og med at sommerjobben innebærer reising på våre cruiseskip, hadde vi forventet en del søkere. Men at vi skulle få over 10.000 søknader hadde vi aldri trodd, sier markedssjef Elisabeth Gathe i Royal Caribbean i Norden.

Cruise

TN+

0

Norske satsinger i ekspedisjonsmarkedet

Ekspedisjonsmarkedet er det segmentet innen cruise som vokser raskest. Nå satser både Atle Brynestad med sitt SeaDream og Ulf Wynnsdale med sitt Norwegian Yacht Voyages på å introdusere nye skip til toppenden av dette markedet.

Cruise
0

«Business as usual» etter Viking Sky

Lite tyder på at dramaet rundt Viking Sky har påvirket booking-tallene. Selv mange av dem som var ombord på skjebneturen over Hustadvika sier de gjerne blir med på et nytt cruise.

1 2 3 17