Browsing: Cruise

Cruise
0

«Business as usual» etter Viking Sky

Lite tyder på at dramaet rundt Viking Sky har påvirket booking-tallene. Selv mange av dem som var ombord på skjebneturen over Hustadvika sier de gjerne blir med på et nytt cruise.

Cruise
0

Frp om SVs cruiseforslag

SVs forslag om at cruisenæringen oppretter et fond for å dekke kostnader ved ulykker, er en skam for sjøfartsnasjonen Norge, mener Frp.

Cruise

TN+

0

Ambisiøse bærekraftmål for cruise

Stortinget har vedtatt nullutslipp i norske verdensarv-fjorder innen 2026. “Ren utopi – det kan dere bare glemme”, svarer cruisegigantene. Er det duket for showdown i Geiranger?

Cruise
0

Nye Hurtigruten ble sjøtestet

Hurtigruten MS Roald Amundsen nærmer seg sjøsetting fra Kleven Yard. I helgen fullførte verdens første hybriddrevne cruiseskip sine første tester i fjordene langs vestkysten av Norge.

Cruise
0

Samarbeid og tillit styrker cruise-effekten

Forskere fra blant annet Nordlandsforskning får skryt for en artikkel som tar for seg virkningen av cruiseturismen lokalt. Den sier blant annet at god kundekontakt, tillit og samarbeid er viktig for verdiskapning i næringen.

Cruise
0

NCLs vinterprogram 2020-21

Høydepunkter omfatter søsterskipene Norwegian Joy og Norwegian Encore som seiler fra Miami til Karibien, Norwegian Escapes debut i Port Canaveral og Norwegian Epics retur til San Juan.

Cruise
0

Hurtigruten totaloppgraderer MS Fram

Etter mer enn et tiår med ekspedisjonsseilinger i noen av verdens mest spektakulære farvann skal MS Fram gjennom en total forvandling. Med kjempeoppgraderingen vil Hurtigrutens mest kjente ekspedisjonsskip fremstå som helt nytt.

1 2 3 16