Feel free at Sea med NCL

Hos NCL finner kundene sin egen idé om frihet. For noen er det underholdning i verdensklassen, mens for andre er det fabelaktige restauranter til sjøs eller de over 300 destinasjonene over hele verden.”

0

«Free at Sea»

NCL gi gjester muligheten til å personalisere ferien enda mer med Free at Sea. Reisende kan fritt velge mellom to fordeler med en oppgradering verdt €99 for et syv-netters cruise, inklusiv Premium Branded Beverages, Specialty Dining Package, WiFi package, $50 Shore Excursion Credit eller tilbudet til den 3. og 4. gjest i et stateroom om å betale skatt bara. Høyere kategorier som Concierge Staterooms, suiter og The Haven Suites får alle fem valg som standard.

Bestill den nye katalogen nå!

Hos NCL finner kundene sin egen idé om frihet. For noen er det underholdning i verdensklassen, mens for andre er det fabelaktige restauranter til sjøs eller de over 300 destinasjonene over hele verden. Bestill den NYE KATALOGEN nå og opplev en enda mer personlig opplevelse til sjøs med Free at Sea Inklusiv-pakkene. Mer info og katalogbestillinger her

 

2016 Escape Lifestyle Photo Shoot

«Free at Sea» legger valget i hendene på våre gjester, slik at du kan tilpasse ferien sine personlige ønsker», sa Kevin Bubolz, direktør for Continental Europe hos NCL. «Dette er neste steg i utviklingen mot å tilby enda mer frihet, fleksibilitet og valgmuligheter, samtidig som vi alltid leverer et topp kvalitetsprodukt til våre reisende.»

 

“Free at Sea” vil bli åpen for bestillinger via Book Norwegian, Amadeus Cruise, og via NCL bestillingsavdeling (besøk ncl.eu for å finne riktige telefonnumre). Det nye tilbudet vil erstatte det tidligere Premium All-Inclusive tilbudet.

Om NCL

Norwegian Cruise Line har vært en innovatør innen cruise og har sprengt grensene for tradisjonell cruiseferie i 52 år. Cruiseselskapet revolusjonerte bransjen ved å tilby gjestene friheten og fleksibiliteten til å designe sin egen, ideelle ferie uten bestemte tider for bevertning eller underholdning, og uten formell kleskode.

2016 Escape Lifestyle Photo Shoot

I dag seiler flåten med 16 moderne skip til nesten 300 av verdens flotteste destinasjoner, inklusiv Great Stirrup Cay, selskapets private øy i Bahamas og deres resort Harvest Cave i Belize. NCL tilbyr sine gjester utsøkt service både på land og til sjøs, i tillegg til et bredt spekter prisvinnende underholdningstilbud og restaurantvalg, så vel som en rekke overnattingsmuligheter på tvers av flåten. Deriblant lugarer til de som reiser alene, mini-suiter, spa-suiter og The Haven by Norwegian®, selskapets «ship-in-ship» konsept.

For mer informasjon eller for å bestille et cruise, kontakt en turoperatør, ring (+44) 333 2412319 eller besøk www.ncl.eu.

 

 

 

 

 

 

 

Tom Baraas, Business Development Manager, Denmark and Norway

Personlig liker jeg å være spontan om bord når det gjelder det kulinariske tilbudet – hver kveld. Med Freestyle Dining er det ingen faste tider eller bordbestilling. Ikke minst; takket være Premium All Inclusive er aperitifen ved solnedgang og en perfekt mikset cocktail under stjernene også inkludert i cruiseprisen.

 

FOR MER INFORMASJON BESØK NCL.EU ELLER VÅR AGENT WEBSIDE AGENTS.NCL.EU

 

 

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.