Invitasjon fra NCL

Hvis du bestiller et Premium All Inclusive cruise med Norwegian Cruise Line (NCL) innen 28.2., vil dine kunder ikke bare motta en kreditt om bord på opp til US $500 per lugar, men også en spesialtilpasset restaurantpakke. Opplev helt uslåelige kulinariske herligheter – og NCL tar hele regningen. For ikke å glemme alle fordelene som kommer med

0

Hvis du bestiller et Premium All Inclusive cruise med Norwegian Cruise Line (NCL) innen 28.2., vil dine kunder ikke bare motta en kreditt om bord på opp til US $500 per lugar, men også en spesialtilpasset restaurantpakke. Opplev helt uslåelige kulinariske herligheter – og NCL tar hele regningen. For ikke å glemme alle fordelene som kommer med NCL sin Premium All Inclusive pakke, fra utmerkede drikker og inkluderte tips og serviceutgifter, samt wifi og unike restaurant- og underholdningstilbud.

Så nå er det den absolutt riktige tiden å booke et cruise med NCL for dine kunder. Alle detaljer finner du her.

Om NCL:

I mer enn et halvt århundre har Norwegian Cruise Line (NCL) gjort det å seile på verdens hav til en unik og personlig opplevelse. Det internasjonale cruiseselskapets misjon er å tilby sine gjester maksimal frihet og fleksibilitet under mottoet «Feel Free».

Men hvordan skal du selge denne frihetsfølelsen i et reisebyrå langt fra den prisvinnende flåten? Vi intervjuet salgsteamet hos NCL som er ansvarlig for de skandinaviske markedene og spurte dem om å dele sine personlige Feel Free høydepunkter med oss:

 

 

 

 

 

 

Tom Baraas, ansvarlig for forretningsutvikling i Norge og Danmark:

Høydepunktene for meg for den kommende sommersesongen i Europa: Det er så å si ingen begrensninger når det gjelder oppdagelseslyst og opplevelser med totalt seks skip – inklusiv Norwegian Pearl med nye seilaser fra Amsterdam: Mystiske fjorder i Norge, tsarens skatter i St. Petersburg, eller livsstilen ved Middelhavet i Firenze, Santorini og Dubrovnik. Glem ikke vårt prisvinnende underholdningstilbud: Broadway shows i Stillehavet? Akrobatikk i Middelhavet? Eller spektakulære danseshows i et sirkustelt til sjøs? Det er ikke så mye mer du kan ønske deg på de 7 hav.

Scene in After Midnight

Men det er mer – NCL tilbyr også det beste restauranttilbudet til sjøs …. Rent og japansk, amerikansk steakhouse, eller fransk gourmet? Personlig liker jeg å være spontan om bord når det gjelder det kulinariske tilbudet – hver kveld. Med Freestyle Dining er det ingen faste tider eller bordbestilling. Ikke minst; takket være Premium All Inclusive er aperitifen ved solnedgang og en perfekt mikset cocktail under stjernene også inkludert i cruiseprisen.

FOR MER INFORMASJON BESØK NCL.EU ELLER VÅR AGENT WEBSIDE AGENTS.NCL.EU

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.