Apper som gjør reisen din til en drøm

Når man skal ut å reise er det mye nytt å ta hensyn til. Enten du skal reise rundt i ditt eget land eller utenlands. Ofte er det mye nytt, og for mange kan reisen bli stressende av nye systemer og ukjente gater. Her kommer en guide til noen geniale apper som gjør reisen din

0

Når man skal ut å reise er det mye nytt å ta hensyn til. Enten du skal reise rundt i ditt eget land eller utenlands. Ofte er det mye nytt, og for mange kan reisen bli stressende av nye systemer og ukjente gater. Her kommer en guide til noen geniale apper som gjør reisen din enda lettere, så du kan bruke mer tid på å nyte enn å stresse på reisen.

Lengter du fremdeles etter å reise bort, men har du ikke nok luft i budsjettet? Flere som er i samme situasjon og som trenger penger raskt, søker etter muligheter for å ta opp et smålån. Et smålån er et lån av en mindre størrelse, hvor løpetiden er relativt kort. På Matchbanker.no kan du sammenligne smålån på markedet, og finne det lånet som passer best til dine ønsker og behov, så du kan få råd til drømmereisen din.

HERE maps

“Here maps” er en genial og gratis kart-app, hvor du på forhånd kan laste ned kart for det landet du skal reise i og dermed bruke det uten internett senere. Appen tilbyr veibeskrivelser og bruk i offline modus, og er dermed helt gratis i bruk uten bekymringer for dyre regning for mobilabonnementet ditt. Og ikke nok med det så viser også appen fartsgrenser og farten du kjører i om du har den i veibeskrivelse modus, noe som til og med gjør kjøringen tryggere og mindre stressende på uvante veier.

Momondo

Dette er en app som sammenligner flyreiser, både i forhold til pris og tid. Den er enkel å bruke, og det eneste du trenger å taste inn er hvor dine destinasjoner og hvilke datoer du vil reise. Så søker appen etter de reisene som passer dine søk best, med den billigste øverst, og med lignende tilgjengelige alternativer. Appen viser også hos hvilke aktører du kan få den samme reisen til forskjellige priser, noe som gjør det lett å velge den billigste.

Tripadvisor

Tripadvisor er nok en app de fleste kjenner til nå, men den er likevel verdt å nevne. Tripadvisor er gull verdt når man er på reisefot, da den har mange forskjellige tjenester som er verdifulle når man er ny på et sted. På appen kan sammenligne priser på hoteller, se og lese anmeldelser og booke overnatting. Appen er oversiktlig og det er lett å finne overnatting eller restauranter som passer etter dine ønsker og som er godt vurdert av tidligere gjester.

Afterlight

Dette er en app som kan redigere dine feriebilder, og gjøre de enda skarpere og finere. Appen tilbyr utallige forskjellige funksjoner og filter som får det beste frem i dine bilder. Dermed kan du vise fantastiske bilder til dine venner og familie fra hvor du har reist, og bevare minnene dine på en god måte.

Share.

About Author

Comments are closed.