WORKSHOP DISCOVER CENTRAL EUROPE I SAMARBEID MED TRAVEL NEWS MARKET

MØT REISEINDUSTRIEN FRA TSJEKKIA, UNGARN, POLEN OG SLOVAKIA PÅ NETT DEN 17. OG 18. SEPTEMBER 2020 KL. 11–17

0

Jugendbyen Budapest i Ungarn, verdensarvbyen Praha i Tsjekkia, de fantastiske Tatrafjellene i Slovakia og kultur- og historieperlen Kraków i Polen – disse flotte turistperlene i Sentral-Europa kjenner vi selvfølgelig til. Men i hjerte av Europa, utenom disse stedene, venter det inspirerende og forbløffende reiseopplevelser.

Gå derfor ikke glipp av den digitale workshoppen Discover Central Europe, som avholdes på den 17. og 18. september 2020. Der får du mulighet til å lære og utvide kunnskapene dine om en bred rekke med fascinerende reiseopplevelser av høy kvalitet i Tsjekkia, Polen, Ungarn og Slovakia, på nettbaserte én-til-én møter i løpet av to dager.

Vi starter workshoppen den 17. september 2020 kl. 11 med et webinar (én time). Der fokuserer vi på den nåværende situasjonen for turismen i de respektive landende, og du får videre vite mer om selgerne du møter på arrangementet.

Etter dette starter møtene dine. Blant selgerne våre finner du utvalgte reisearrangører, hotellkjeder samt regionale og lokale turistorganisasjoner fra Tsjekkia, Ungarn, Polen og Slovakia. Du får mulighet til å delta på 20 minutter lange individuelle én-til-én-møter, der dere diskuterer forretningsmuligheter dere imellom – nesten som om dere satt ved siden av hverandre på et fysisk workshop-bord. Møtene avholdes gjennom den digitale møteplattformen Zoom. Det er i alt 27 ulike møtetider å velge mellom på torsdag (kl. 12–17) og fredag (kl. 11–17).

Hvis du ikke finner møtetider som passer på disse to datoene, kan du avtale å avholde separate møter når det passer for deg.

Alle som booker minst fem nettmøter deltar i trekningen av weekendreiser til Tsjekkia, Ungarn, Polen og Slovakia. Reisepakken inkluderer fly og to overnattinger for to personer, bysightseeing og middag på en utvalgt restaurant.

Så ikke vent – meld deg på her, og start å booke møtene dine. Vi ser frem til se alle sammen gjennom Internett om ikke lenge!

De nasjonale turistorganisasjonene fra Tsjekkia, Ungarn, Polen og Slovakia
For mer informasjon om arrangementet og påmeldingen:malgorzata.hudyma@polen.travel

Vi inviterer deg til å melde deg på nettworkshopen vår den 17–18.09.2020!

Share.

About Author

Comments are closed.