Nytt nettkurs fra The Beaches of Fort Myers and Sanibel

The Beaches of Fort Myers and Sanibel har lansert et nytt onlinekurs på www.island-findings.com

0

Her finner du inspirasjon til hva besøkende kan se og oppleve på de vakre strendene og øyene, samt tips og triks for hvordan destinasjonen best kan selges til norske reisende. For alle som registrerer seg og gjennomfører hele kurset innen 21. august, er det mulig å vinne både gavekort og reiseutstyr.

The Beaches of Fort Myers and Sanibel på Floridas vestkyst er et reisemål som kan selges bare på bildene av de vakre solnedgangene. Men som en ekstra hjelp har reisemålets turistråd nå lansert et nettkurs som kan hjelpe reisende med å få bedre kunnskap om reisemålet og samtidig gi verdifulle tips og triks til hvordan området kan selges til norske reisende.

Som takk for engasjementet loddes det løpende ut premier blant alle som gjennomfører de fem modulene kurset består av. Den første trekningen finner sted 21. august, og årets hovedpremier vil bestå av gavekort for shopping her hjemme samt reiseutstyr.

Informasjon, tips og bilder samles på ett sted

Dersom du registrerer deg på www.island-findings.com, kommer du automatisk til den nordiske versjonen av siden. Innholdet er på engelsk, men siden er tilpasset og rettet mot det nordiske markedet. De som vil lære mer om reisemålet, oppretter en egen konto. Da er det viktig å oppgi hvilket land man arbeider i. Logg på kontoen din og følg instruksjonene på siden, som har fire hovedmenyer. My Space, Training, Agent Toolbox og News.

På din personlige side kan du oppdatere profilen din og få en oversikt over oppnådde sertifikater. I treningsmenyen finner du en serie med moduler, som for eksempel: «Find your island» og «How to sell us». Hver modul gir deg ny informasjon om destinasjonen og avsluttes med en kort test med svar som oppdaterer kunnskapen du nettopp har tilegnet deg.

Lenke: www.island-findings.com

Om The Beaches of Fort Myers and Sanibel
The Beaches of Fort Myers and Sanibeler den offisielle turistorganisasjonen i Lee County, som omfatter Fort Myers, Fort Myers Beach, øyene Sanibel og Captiva, Bonita Springs, Estero, Cape Coral, Pine Island, Boca Grande, Outer Islands, North Fort Myers og Lehigh Acres.

Området kjennetegnes av flere mindre lokalsamfunn med lav bebyggelse like ved havet. Dette er «det gamla Florida», som innbyggerne selv kaller det. Ved mange strender er det ingen bebyggelse i det hele tatt, og her gjelder en helt annen puls enn ved strendene i for eksempel Miami.

De større øyene kan nås med bil, mens andre bare kan nås med båt eller sjøfly. Her kan man bade, padle kajakk, snorkle blant sjøkuer, fiske, sykle og dra på delfinsafari.

En tur til The Beaches of Fort Myers and Sanibel kan fint kombineres med andra reisemål i Florida, slik som Orlando eller Miami og Fort Lauderdale.

www.fortmyers-sanibel.com

Share.

About Author

Comments are closed.