Lån smart til drømmereisen

Mørketiden er på anmarsj. Det er helt uunngåelig. Vi kan bare ta den i mot og godta den. Men det betyr jo ikke at man ikke kan unne seg en deilig uke med sommervarme.

0

Annonse: Denne artikkelen inneholder reklame

Det fins alltid en anledning til å drømme seg litt bort. Enten er det sommer og vær som ikke når forventningene, eller så er det vinter og altfor trist og mørkt. Kanskje er det kunstgallerier man er ute etter eller kanskje det er total stillhet i fri natur som frister. Hvert fall er det ting som tyder på at saker er i ferd med å skje. Sjokket om at 21000 ansatte i reisebyrået Thomas Cook mister jobbene sine etter konkurs er et faktum.

Er charterreiser en saga blott? Vel, det tror ikke vi!

Og det er alltid viktig å slå til når tilbudene kommer, med Nanofinans.no får man 15 muligheter med en lånesøknad. Innkasser og bestill drømmeferien med det smarte lånet.

 

Renteeksempel

På nanofinans.no kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet i bolig. Nedbetalingstiden er fleksibel, fra 1 til 15 år. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, Totalt: 140256.

 

En revitaliserende uke med sommervarme på vinteren

For mørketiden er på anmarsj. Det er helt uunngåelig. Vi kan bare ta den i mot og godta den. Men det betyr jo ikke at man ikke kan unne seg en deilig uke med sommervarme.

Med Nanofinans realiserer man drømmereiser enkelt. Velg en lånesum og en nedbetaling og se hvem som vil tilby deg lån med gode betingelser. Låneformidleren Nanofinans drives av Axo og samarbeider med banker som Svea, Norwegian, Gjensidige, Nordax og Bluestep for å nevne de viktigste.

Noen feriereiser er pakkeløsninger, andre bestemmer du selv. Med pakkeløsningene følger man en turoperatør. Men det er selvfølgelig åpent for egne utflukter. Se på kunst i museer, besøk historiske bygg og severdigheter eller følg et fotballag du har elsket siden du var 10 år.

Uansett vil det bli en revitaliserende uke med sommervarme på vinteren. Det kan man få ved å reise sørover i Europa.

 

Forbrukslån for reise

Nanofinans tilbyr mange forskjellige lån. Det kan være et lite smålån som skal til for å bestille drømmeferien, eller så kan refinansiering gi en liten buffer som kan brukes på reise.

Det er også viktig å tenke på at når du samler lånene dine, så vil du få bedre råd hver måned. Da kan du sette av litt ekstra til den neste turen du og dine nærmeste kan glede seg til.

Uansett hva man kaller det er det lån til forbruk. Dette er selvfølgelig noe man bør sørge for å skaffe seg en buffer til selv. Men dette tar både tid og arbeid, noe som ikke alltid er like selvfølgelig i alle livets faser. Kanskje har du jobbet hardt, men har utgifter til helt basale ting som bosted og transport. Eller at man ikke har fått den jobben man ønsket seg eller arbeid i det hele tatt. Det er vanligere å ikke få alle ting lekende lett, og derfor er det godt å ha Nanofinans. De hjelper til å gi drømmeferien en sjanse.

Share.

About Author

Comments are closed.