Browsing: Annonsørinnhold

Her finner du annonsørinnhold og artikler fra våre partnere. Artikler merket med «annonsørinnhold» er kommersielt innhold, markedsføring og/eller reklame. Dette betyr at artikkelen er skrevet på vegne av eller i samarbeid med en kommersiell aktør. Artikler av denne typen produseres av kommersielle skribenter, og innholdet har ingen tilknytning til avisens redaksjonelle innhold.

Annonsørinnhold
0

TOURISM IRELAND PRESENTS VIRTUAL OUTDOOR ACTIVITIES WORKSHOP FOR EUROPEAN TRAVEL TRADE

Tourism Ireland is set to hold a its first virtual Outdoor Activities Workshop for GB and European based travel trade on Tuesday 1st June 10.00 – 17.30. This will offer an opportunity for trade to meet 25 local outdoor activity providers and regional tourism representatives at home to learn more about what the beautiful Island of Ireland has to offer for a fantastic activity break.

Annonsørinnhold
0

Mest populære betalingsmetoder nordmenn kan bruke i utlandet

Når det gjelder å betale for seg i utlandet, samme om man er på en jobbreise eller bare vanlig ferie, kan det være lurt å undersøke hvilke alternativer man har å velge mellom. Selv om dette ikke er noe man tenker på når man er hjemme, kan det være mange fordeler med å benytte andre betalingsmetoder når man er på reise.

Annonsørinnhold
0

Dette må du vite før du leier bil i utlandet

Mange nordmenn foretrekker å ha leiebil på sin utenlandsferie, slik at de har frihet til å komme seg rundt på egenhånd. Det kan imidlertid være lurt å ta med seg noen gode råd før du bestiller leiebilen, slik at du slipper ubehagelige overraskelser under ferieoppholdet eller i ettertid.

Annonsørinnhold
0

Aktiv ferie og fantastisk klima året rundt på Tenerife

Med en gjennomsnittstemperatur på 23 grader og 300 solskinnsdager i året trenger ikke ferierende på Tenerife å lure på om været vil egne seg for dagens aktiviteter. Derfor er det enkelt å planlegge en aktiv ferie på øya hele året – for eksempel sykling, fotturer, surfing eller noen av de mange idrettene som tilbys.

1 2 3