Ticket Strømmen søker inspirerende og tydelig Selgerleder

Brenner du for kanskje den viktigste investeringen våre kunder gjør – sin feriereise?

0

Har du konkurranseinstinkt og liker å se resultater? Elsker du å gi det lille ekstra som overtreffer helt kundens forventninger?

Vi i Ticket Feriereiser, Nordens største privatreisebyråkjede, søker deg som på en målrettet og inspirerende måte kan lede personalet i det daglige arbeidet. For å lykkes mener vi du må være kreativ, engasjert og tålmodig. Du ser muligheter og er en aktiv leder. Vi ser gjerne at du har jobbet i bransjen og innehar noe Amadeuskunnskap. Samtidig er vi opptatt av gode reisevaner og destinasjonskunnskap.

Som Selgerleder hos oss, får du totalt lønnsomhetsansvaret for butikken og deltar selv veldig aktivt i salget. Hos oss får du en selvstendig og ansvarsfullt arbeide i et progressivt firma. Ettersom vi vil ha åpent og være tilgjengelig når kunden ønsker det, så har vi åpningstider som strekker seg fra morgen til kveld. Det betyr at både kvelds- og helgevakter inngår i stillingen. Vi tilbyr et internt lederutviklingskurs, grunnlønn og bonus.

I Ticket jobber kontinuelrig med vår grunnverdi som skal kjennetegne oss. Vår grunnverdi består av følgende begrep; Attityd (holdning), Gleder, Engasjement, Respekt, Ansvar (AGERA)

Vårt lederskap karakteriseres ved at vi tror først og fremst på at et godt lederskap får andre til å vokse. Ticket satser ambisiøst på kontinerlig opplæring av alt personale.

Ved spørsmål kan kontaktes Regionsjef Jennie Pedersen vi mail: jennie.pedersen@ticket.no
NB. Søknader skal sendes elektronisk. Søk stillingen på www.ticket.no/om-ticket/jobb

Søknadsfrist er 30. august og ansettelse etter avtale. Søknadene vil bli vurdert fortløpende

Om Ticket

Ticket Feriereiser er Nordens største reisebyråkjede som tilbyr privatreiser. Virksomheten i Sverige og Norge drives via 71 butikker, telefon og online samt via ticket.dk i Danmark og ticket.fi i Finland.

Vi selger privatreiser fra alle ledende charter- og reisearrangører, cruiserederier samt fly og hotell i alle klasser. Vår oppgave i Ticket er å gjøre det enkelt for våre kunder å finne og booke den riktige reisen. Gjennom kontakt med oss får kunden overblikk over markedets tilbud og kan gjøre sammenlikninger.

Del.

Om forfatteren

David Kurtz

Redaktør, Discover America Magazine david@reis.no

Kommentarer er stengt.

The travel news MAGAZINES!

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder