Surfing: premium

Nyheter TN+
0

At den norske kronen har vært svak mot store valutaer som pund og dollar bryr de reisende seg lite om. – Kursen er mindre avgjørende for hvor vi reiser enn vi trodde, sier Ving-sjef Christian Grønli. Viktigere er prisen på flyreisen.

Fly TN+
0

For 25 år siden revolusjonerte EU-kommisjonen internasjonal luftfart med sitt Open Skies-initiativ. Den gjorde flyreiser tilgjengelig for de fleste av oss, med enorme ringvirkninger som resultat.

Intervjuet TN+
0

Da hun under sin lederutdannelse fikk høre at hun ikke trengte å tøyle energien, men tvert imot bruke den aktivt, ramlet femmer’n ned for Visit Norway-direktør Bente Bratland Holm.

Events TN+
0

En uventet hederspris kan gi den lille event-operatøren Fotspor drahjelp etter en periode med store utfordringer.

Nyheter TN+
0

2016 var et godt år for de to gigantene Ving og Tui, som begge kan vise til resultatforbedringer i forhold til fjoråret. Her er oversikten over topp 50-selskapene blant norske turoperatører og reisebyråer.

Intervjuet TN+
0

I 2011 “døde” storebror Kristian Adolfsen. Seks år senere har han det bedre enn noensinne, og styrer sammen med lillebror Roger et raskt voksende forretningsimperium i multimilliard-klassen.

Nyheter TN+
0

Den internasjonale reisebransjen finsikter sin kommunikasjon inn mot de såkalte millennials, som har mer penger mellom hendene enn noen tidligere generasjon.

1 2