Browsing: Travel News Plus

Den norske kronen (NOK) opplevd en betydelig devaluert mot store valutaer som Euro (EUR), den amerikanske dollaren (USD) og det britiske pundet (GBP). Denne svingningen har en dyp effekt ikke bare på Norges økonomi, men også på reisetrender både til og fra landet.

Fly

Etter GDS kommer nå revolusjonen NDC (New Distribution Capability) endelig til SAS. – Dette er den største endringen innen flydistribusjon på 30 år, sier Fredrik Hermelin, administrerende direktør i SBTA. Men SAS starter forsiktig.

Fly

Etter å ha blitt kalt “et fullstendig middelmådig flyselskap” så sent som i fjor, ønsker British Airways å gjenvinne markedets tillit. Dette med hjelp av nye toppledere og en toårig investeringsplan på 7 milliarder pund. Analysert av Travel News Linda Iliste

Et knippe heldige gjester på Refsnes Gods fikk sitt livs smaksopplevelse da stjerne-sommelier Heidi Iren Hansen Vestvik på selveste Kvinnedagen åpnet en 202 år gammel flaske Madeira.

Dagen etter at handelsavtalen mellom Norge og India ble signert, deltok Indias ambassadør til Norge (bildet) i en presentasjon av landet som reisemål.