Trine Lise Marsdal ny CFO i Nordic Choice

Trine Lise Marsdal (41) er ansatt som CFO for Nordic Choice Hotels.

0

– Hotellbransjen er en fremoverlent bransje med høy fart. Dette gjelder spesielt Nordic Choice Hotels som ekspanderer kraftig og klarer vokse samtidig som de leverer gode resultater. Jeg gleder meg til å bli en del av Nordic Choice-familien, til å møte mine nye medarbeidere og til å ta fatt på arbeidsoppgavene i Norges mest spennende selskap, sier Trine Lise Marsdal, nyansatt CFO i Nordic Choice Hotels.

Marsdal kommer fra stillingen som CFO i Norges største byggevarekjede, franskeide Optimera. Hun har opparbeidet seg tung faglig kompetanse og bred ledererfaring fra sine stillinger i større selskaper som Statoil Fuel & Retail, Reitan Servicehandel Norge og PwC.

– Vi er veldig fornøyde med å få Trine med på laget. Hun har den faglige tyngden som trengs til oppgaven, i tillegg er hun sprudlende og engasjert – noe som er en forutsetning for å passe inn i Nordic Choice Hotels. Vi gleder oss til å ta imot vår nye CFO, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Marsdal tiltrer i sin nye stilling senest 1. juni 2016.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder