Stordalen skinner sterkest

Petter Stordalen kåret til The Brightest Business Mind i Nord-Europa av Nordic Business Forum.

0

Nordic Business Forum har som formål å samle ledere og entreprenører som deler en visjon om å gjøre en forskjell i verden. Nordic Business Forum årlige konferanse samler 5700 ledere og entreprenører fra hele Europa.

I juryens begrunnelse står det blant annet at Petter Stordalen representerer en generasjon av entreprenører som både tenker stort og som vet at samfunnsansvar og suksess er ufravikelig knyttet sammen.

Juryen vektlegger Stordalens reise fra en 12 år gammel jordbærselger i Porsgrunn til leder for Nordens største privateide investeringsselskap, Home Invest, som blant annet eier hotellkonsernet Nordic Choice Hotels. Hans personlige engasjement for miljøsaken, bidrag til bærekraftige prosjekter samt påtrykk for å fremme ny miljøteknologi og fornybar energi blir også trukket frem.

Stordalen topper listen som også løfter frem ledere som Sebastian Siemiatkowski (medgründer og administrerende direktør i Klarna), Daniel Ek (medgründer og administrerende direktør i Spotify), Anita Krohn Traaseth (administrerende direktør i Innovasjon Norge) og Bjørn Kjos (gründer og administrerende direktør i Norwegian).

– Det er utrolig hyggelig å havne i et så celebert selskap. Fremtidens business er grønn og dette inspirerer meg til å fortsette arbeidet for en mer bærekraftig kapitalisme. Vi har fått til mye, men har fortsatt en lang vei å gå. Jeg har brettet opp ermene, og det samme har mine ledere i Nordic Choice Hotels, sier Petter A. Stordalen.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder