Røros Hotell fikk ny direktør

Terje Lysholm (48) er ansatt som ny administrerende direktør på Røros Hotell AS .

0

Lysholm kommer fra stillingen som direktør på Scandic Rock City, Namsos, som han har ledet hotellet siden åpningen i 2011. Lysholm tiltrer stillingen – som også inkluderer ansvar for Vertshuset, Erzscheidergården og Kaffestuggu – senest 30. juni.

Han overtar etter Mikael Forselius, som har begynt som administrerende direktør på Britannia Hotel i Trondheim.

Lysholm har også tidligere hotellerfaring fra blant annet Britannia Hotel og P-Hotels.

Røros Hotell er en av Trøndelags største reiselivsbedrifter, med en omsetning på over 100 millioner kroner i 2016 og rundt 100 årsverk. Hotellet eies av Rørosbedriftene Frian AS og Røros Invest AS.

Røros Hotell åpnet i juni et nytt, stort bade- og velværeanlegg og arbeider med planer for utvidelse av overnattingskapasiteten på Røros. Hotellet er aktivt engasjert i samarbeid om utvikling av både lokal mat og drikke- og aktivitetstilbud, og det eier cirka 50 prosent av kultur- og konferansesenteret Storstuggu sammen med Røros kommune.

Hotellet deltar i hotell- og restaurantsamarbeidet De Historiske.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder