Pandox dobler innsatsen

Quality Hotel & Resort Hafjell heter fra idag av Meetingpoint Hafjell, Hotel & Resort, når hotellselskapet Pandox fra denne datoen overtar driften for et av Østlandets største kurs- og konferansehoteller.

0

På linje med søsterhotellet Lillehammer Hotel, skal Meetingpoint Hafjell, Hotel & Resort videreutvikles til å være et naturlig utgangspunkt for både sommer- og vinteraktiviteter i Hafjell.

I tillegg til 210 rom tilbyr hotellet konferansefasiliteter for opptil 1050 gjester, et lokalt mattilbud i egen bar og restaurant, svømmebasseng og et omfattende aktivitetstilbud for både forretningsreisende og familier.

Hotellet vil driftes av Pandox, men markedsføres under eget merkenavn som frittstående hotell.

Ifølge eieren skal Meetingpoint Hafjell være et naturlig møtested for både ferie- og fritidsreisende, og konferansedeltagere.

Direktør Erik Fostervoll skal styre Meetingpoint Hafjell, Hotel & Resort mot nye høyder.

Direktør Erik Fostervoll skal styre Meetingpoint Hafjell, Hotel & Resort mot nye høyder.

– Vi har knyttet til oss et bredt spekter av dyktige aktivitetspartnere i regionen, og gleder oss til å skape spennende opplevelser for gjestene våre, både i og utenfor hotellet, sier direktør Erik Fostervoll.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder