Ny Scandic-sjef i Stavanger

Som nytilsatt hotelldirektør for Scandic Stavanger City har Ruth-Hege Holst tro på en ny opptur i oljebyen. – Det er nå det må satses, mener hun.

0

Målet hennes er å sikte seg inn mot andre sektorer, posisjonere hotellet og ikke minst spre matglede i regionen.

– Det er nå vi må brette opp ermene, levere det lille ekstra på servicefronten og bygge en posisjon for den dagen markedet snur. Dessuten må vi ikke glemme at det er mye å hente i andre sektorer. Vi skal skape et hjem nummer to med god service og fantastiske matopplevelser for reisende, sier Holst.

Holst har tidligere jobbet som blant annet daglig leder i Norges Kokkemesteres Landsforening, og har studert Hotel Management ved Cornell University i USA. Nå ønsker hun å skape et hjem for gjestene på Scandic Stavanger City. Gode matopplevelser, imøtekommende ansatte og en avslappet atmosfære er nøkkelord.

– Jeg er opptatt av at gjestene skal føle at hotellet er som et andre hjem. Men maten skal selvfølgelig være bedre enn hjemme, både til hverdags og fest. Da jeg ledet Norges Kokkemesteres Landsforening arbeidet jeg tett med kokkelandslagene og har noen triks i boka som jeg tar med meg til Scandic Stavanger City, sier Holst.

Asle Prestegard, distrikts-direktør for Scandic i region vest, ser frem til å få med seg Holst på laget.

– Ruth-Hege har et brennende engasjement for gjestenes trivsel, dessuten er hun lidenskapelig opptatt av god mat og drikke. Hun sklir rett inn med våre verdier her i Scandic og vi gleder oss til at Ruth-Hege og resten av teamet på Scandic Stavanger City skal ta hotellet til nye høyder, sier Prestegard.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder