Ny salgsdirektør til Air France KLM Norge

Sandra Hovland er ansatt som salgsdirektør i Air France KLM i Norge. Stillingen inngår i toppledelsen for Nord-Europa.

0

Sandra tar med seg verdifull erfaring fra ledende posisjoner i norske og internasjonale selskaper, og kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i KPMG Norge. Hun har tidligere jobbet som salgsdirektør i Nordea, og har bred erfaring fra reiseliv og turisme fra sin tid som direktør for American Express og Innovasjon Norge.

– Sandra tar med seg utrolig god ledererfaring til vårt norske team, og det er en glede å ønske henne velkommen. Norge er et av selskapets viktigste markeder. Med Sandra på laget vil vi fortsette vårt sterke fokus på nettverk til og fra Norge, bærekraftig luftfart, og innovasjon for å tilby norske reisende markedets beste tilbud, sier Paul Terstegge, General Manager for Nord-Europa.

– Selskapet er en ledende og spennende aktør i flyindustrien. Det har opparbeidet seg en solid posisjon i Norge, som det største utenlandske flyselskapet på langdistanseruter med daglige avganger fra syv flyplasser. Jeg gleder meg til å ta fatt på stillingen som ny salgsdirektør, forsterke og utvikle relasjonene med våre samarbeidspartnere, sier Sandra Hovland.

Sandra Hovland erstatter tidligere landssjef Yoram Franzen, som overtar stillingen som kommersiell direktør selskapet i det russiske markedet.

Air France KLM tilbyr 479 flyvninger i uken fra Norge, og har 860,000 norske passasjerer i året. Nær 300,000 nordmenn er Flying Blue-medlemmer.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder