Ny hotelldirektør på Union Brygge

Hotelltalentet Sara Jensen blir ny hotelldirektør på Comfort Hotel Union Brygge.

0

Sara Jensen har mange års erfaring fra hotellbransjen i både inn- og utland, blant annet fra Elements Resort & Spa i Koh Samui i Thailand og Svenska Design Hotel i Mumbai i India. Nå overtar Sara Jensen (30) rollen som hotelldirektør på rockehotellet Comfort Hotel Union Brygge.

– Comfort Hotel Union Brygge har blitt en naturlig møteplass for lokalbefolkningen og er et naturlig valg for alle som besøker Drammen. Hotellet og området rundt er symbolet på en by full av kulturelle opplevelser. Jeg er begeistret over å bli hotellets nye hotelldirektør, og skal sammen med mitt fantastiske team i Drammen sørge for å ta hotellet til nye høyder, sier Sara Jensen.

Jensen har de siste årene jobbet som hotellsjef på Comfort Hotel Union Brygge, hvor hun har hatt ansvar for resepsjon, housekeeping og konferanse – med imponerende resultater.

– Sara har Comfort i sitt DNA, og etter fem år i elvebyen har hun blitt en vaskeekte drammenser. Med energi, mot og begeistring har Sara bidratt til å skape fantastiske hotellopplevelser for våre gjester og vært en viktig bidragsyter for resten av teamet på hotellet. Sara er en perfekt match til rockehotellet i Drammen, og vi er veldig glade for å ha henne med på laget, sier Solveig Mathea Voldheim, driftsdirektør for Comfort Hotel i Norge.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder