Hedret etter 30 år som nattevakt

Etter tre tiår som nattevakt ved Sola Strand Hotel ble Staale André Abel hedret med Medalje for lang og tro tjeneste fra Norges Vel.

0

Staale André begynte å arbeide som nattevakt på Sola Strand Hotel da han var 24 år gammel. I alle disse årene har han ifølge direktør Cornelius Middelthon tatt meget godt vare på gjester, og det 103 år gamle hotellet.

Solastrand Hotell.

Sola Strand Hotel.

­– Det står stor respekt av å ha arbeidet som nattevakt i hele 30 år, da dette er en meget krevende stilling særlig fordi man er i utakt med andres hverdag. Vi setter stor pris på Staale André sin arbeidsinnsats og lojalitet gjennom disse årene, sier hotelldirektør Middelthon.

Staale André ble ved overrekkelsen av medaljen hedret med kake og fine ord av sine kolleger.

Fakta

Medaljen for lang og tro tjeneste er en unik utmerkelse med lange tradisjoner, og er tildelt helt siden 1888. Det Kongelige Selskap for Norges Vel tildeler Medaljen for å synliggjøre og verdsette innsats i arbeidslivet.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder